ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Καλα ρε Καμπελ...καθεσαι και παρακαλας τον μ@@@?

Καλα ρε Καμπελ...καθεσαι και παρακαλας τον μ@@@?

 29/07/2014
 
 
 Πραγματικα,για την περιπτωση του Καμπελ δεν ξερω τι να πω...μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση ποτι δεν ξερει που ειναι το συμφερον του.
Να καθεται τωρα ενα τετοιο ποδοσφαιρικο ταλεντο να παρακαλαει τον μ@@@ τον Βενγκερ..σε παρακαλω πολυ κυρια μ@@@ δωσε μου μια γωνιτσα και μενα στην Αρσεναλ?
Ολα εχουν και μια αξιοπρεπεια ρε γαμωτο...ενταξει,μεγαλη ομαδα η Αρσεναλ...δημοσιος υπαληλος ο Βενγκερ..ισως υπαρχει και μια πιθανοτητα να παιξει σε μεγαλυτερη ομαδα στην Premier League? Και η Αρσεναλ μια απο αυτες υποτιθεται οτι ειναι...τοσο καιρο δεν τον ζητησε καμμια μεγαλυτερη ομαδα απο εκει...Να τον ζητησει η Μπαρτσα? δεν το πιστευω ουτε και καμμια αλλη...
Στον Ολυμπιακο Καμπελ μου θα ησουν αρχοντας και το ξερεις και ο κοσμος σε αγαπησε και σε ηθελε αλλα...εσυ τωρα θελεις να παρακαλας επαναλμβανω τον μ@@@ τον Βενγκερ? τι να σου κανω? ας προσεχες...ο καθενας κανει τις επιλογες του.Επειδη ησουν φιλοτιμος στον Ολυμπιακο σου ευχομαι καλη επιτυχια...αλλα με τον Βενγκερ...δεν το βλεπω.

 Ιδου και η ειδηση...

Ή τώρα ή ποτέ για Κάμπελ


Τις πιθανότητες να βρίσκεται στο ρόστερ της Άρσεναλ του χρόνου είναι έτοιμος να εξαντλήσει ο Τζόελ Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός ταξίδεψε στο tour των «κανονιέρηδων» κι ελπίζει να πείσει τον Βενγκέρ.

Ή τώρα ή ποτέ για Κάμπελ
Ένα απ’ τα τελευταία του «χαρτιά» για να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της Άρσεναλ τη νέα σεζόν είναι έτοιμος να «παίξει» ο Τζόελ Κάμπελ.

Ο Κοσταρικανός άσος, πρώην του Ολυμπιακού, ταξίδεψε με τους υπόλοιπους «κανονιέρηδες» για Αυστρία, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία του αγγλικού συλλόγου και πάει να κάνει την… επίθεσή του.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στο εξωτερικό, ο διεθνής εξτρέμ καλείται ουσιαστικά σε αυτή τη μίνι «περιπέτεια» να πείσει τον Αρσέν Βενγκέρ πως αξίζει να του εμπιστευτεί μια θέση στο «γκρουπ» με το οποίο θα πορευτεί ο Αλσατός.

Κι αυτό διότι ακόμα δεν έχει παρθεί καμία οριστική απόφαση. Το δεδομένο, πάντως, είναι πως πολλές ομάδες του Νησιού περιμένουν ένα... πιθανό «κόψιμο» του Κάμπελ για να μπορέσουν να τον αποκτήσουν ως δανεικό για μια χρονιά. Εξελίξεις προσεχώς...


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου