ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Φήμες ότι έρχεται Τρίτη ο Πουλίδο

Φήμες ότι έρχεται Τρίτη ο Πουλίδο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άλαν Πουλίδο έρχεται την Τρίτη στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό, ενώ στο Μεξικό μιλούν και για ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης. Αποφασισμένοι στο Λιμάνι να κρατήσουν τον παίκτη.
Η αλήθεια πως είναι η περίπτωση του Άλαν Πουλίδο έχει κουράσει τον κόσμο του Ολυμπιακού, που ακούει για τον Μεξικανό εδώ και καιρό και Μεξικανό δεν βλέπει με την ερυθρόλευκη φανέλα. Η κατάσταση είναι ομιχλώδης, εντούτοις στο Λιμάνι είναι αποφασισμένοι για να κάνουν δικό τους τον διεθνή επιθετικό, όσο και αν η Τίγκρες λέει τα δικά της.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, o παίκτης έρχεται την Τρίτη στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Με κάθε επιφύλαξη το αναφέρουμε, μιας και πολλές φορές έχει γραφτεί ότι έρχεται ο παίκτης στην χώρα μας, όμως αυτή την φορά φαίνεται πως θα βρεθεί στην Ελλάδα και μάλιστα πηγές μας στην χώρα των Αζτέκων αναφέρουν ότι όντως ο Πουλίδο θα κάνει το ταξίδι.


Μάλιστα, στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Πουλίδο ακόμα και αν δεν παίξει, περιμένοντας όσο χρόνο χρειααστεί για να δικαιωθούν. Οι Πειραιώτες επιμένουν ότι ο παίκτης είναι ελεύθερος, αλλά επαναλαμβάνουμε ότι το τοπίο είναι ομιχλώδες και η κατάσταση λίγο περίεργη με τους Μεξικανούς, γι' αυτό και αν υπάρχει το παραμικρό... κόλλημα, στο Λιμάνι θα περιμένουν μέχρι η Τίγκρες να κάνει πίσω.

Το θέμα θα έπρεπε να έχει ξεκαθαρίσει και ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να τελειώσει μια και καλή το θέμα και να μην... σέρνεται έτσι η υπόθεση. Γι' αυτό και κάθε πληροφορία μεταφέρεται με επιφύλαξη, διότι πολλά έχουν γραφτεί και άκρη δεν βρίσκεται.

Μια άλλη πτυχή του ρεπορτάζ, αναφέρει πως άνθρωποι της Σταντάρ Λιέγης βρίσκονται στο Μοντερέι για να μιλήσουν με την Τίγκρες για τον Πουλίδο. Τέλος, η Τίγρκες φέρεται να ζήτησε από τον παίκτη να παίξει στην δεύτερη ομάδα, εκείνος αρνήθηκε και γι' αυτό δρομολογούνται οι εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του. Μύλος η υπόθεση...


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου