ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Εκει δεν υπαρχουν αρθρα 44 ουτε χαριζονται τα χρεη...

Εκει δεν υπαρχουν αρθρα 44 ουτε χαριζονται τα χρεη...

 02/08/2014

Ετσι ακριβως φιλοι μου...εκει δεν εχει ουτε αρθρα 44 ουτε στραβα ματια ουτε συμετεχουν οι ομαδες στην Λιγκα αν δεν πλειρουν τις προυποθεσεις ουτε χρεη χαριζονται ουτε χρειαζεται κανενας Σωτηρας ...οπως ο Τιγρης παραδειγμα...να τους ριξει κατηγορια..εκει υπαρχει η αρμπδια αρχη που δεν χαριζεται σε κανεναν..τα μπογαλακια σου και σε αλλη κατηγορια...

 

Αυτο να το βλεπουν ολοι οσοι μας χρωστανε και μας ζητανε και το βοδι , ολοι αυτοι που εδω και εναν αιωνα και κατι που υπαρχει το Ελληνικο ποδοσφαιρο ζουν μεσα στην μπωχα και την βρωμα και εχουν εθισει και αλλες ομαδες , κανοντας τες τσιρακια και το μονο που ξερουν να κανουν ειναι Κοινο Μετωπο Εναντιον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....και ο καθε παπαρας προεδρος της Super League και της ΕΠΟ καθεται και τους κοιταει και τους το επιτρεπει...η μονη ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ που μπορει να εναντιωθει σε καποιο ποδοσφαιρικο συλογο και ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑ...ειναι η ΕΠΟ και κανενας αλλος παπαρας..Αντε γιατι παραγινε το πραγμα στην Ελλαδα...και τωρα με τον αλλον παπαρα αρχιδιαιτητη που μας εφεραν θα εχουμε αλλα γελια...αλλοι θα τον βγαζουν αναξιοπιστο και αλλοι αξιοπιστο...MEDIA αλλαξαν χερια, που σημαινει οτι θα εχουμε μεγαλο πολεμο εναντιον του Ολυμπιακου και του Προεδρου του γιαυτο να ξερετε καλα καποιοι πουθεναδες...οτι πρεπει να ειμαστε ολοι συνστρατευμενοι και μια γροθια γιατι ο Ολυμπιακος μας χρειαζεται ΟΛΟΥΣκαι αφηστε κατα μερος τους ξερολισμους και την προπονητολογια ,αυτα ειναι αρμοδιοτητα των ειδικων ,η δικια σας αρμοδιοτητα και ευθυνη ειναι να ειστε παντα κοντα στον Ολυμπιακο..ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

«Καμπάνα» μια… κατηγορία!

Αυστηρότατη ποινή στη Μούρθια επέβαλε η Ισπανική Λίγκα! Την υποβίβασε μια κατηγορία λόγω των μεγάλων χρεών της, και σήμανε συναγερμό στη Ρασίνγκ Σανταντέρ για να μην έχει την ίδια... τύχη.

«Καμπάνα» μια… κατηγορία!
Αυστηρότατη ποινή στην Ρεάλ Μούρθια επέβαλε η Ισπανική Λίγκα!

Αποφάσισε να την υποβιβάσει μια κατηγορία, δηλαδή, από την Σεγούντα Ντιβισιόν στην Σεγούντα Β καθώς δεν κατάφερε να πάρει φορολογική ενημερότητα λόγων των μεγάλων χρεών που έχει.

Όπως έκανε άμεσα γνωστό η Λίγκα, τη θέση της Μούρθια στη Σεγούντα θα την πάρει η Μιραντές!

Την… πορεία της Μούρθια στη Σεγούντα Β ενδεχομένως να ακολουθήσει άλλη μια ομάδα της κατηγορίας! Πρόκειται για την Ρασίνγκ Σανταντέρ.

Η Λίγκα ζήτησε μέσα στις επόμενες επτά ημέρες να φέρει στο φάκελό της περισσότερα οικονομικά στοιχεία και να αποφασίσει ποια θα είναι η… τύχη της.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου