ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Η νέα εποχή στον Πειραιά είναι τώρα (pics+videos)

Η νέα εποχή στον Πειραιά είναι τώρα (pics+videos)

31/08/2014

Ο Πρόεδρος κ. Μαρινάκης, ο νέος Δήμαρχος κ. Μώραλης και σύσσωμη η νέα Δημοτική Αρχή ορκίστηκαν σήμερα, για έναν Πειραιά Νικητή!

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων. O Πρόεδρος κ. Μαρινάκης, ο νέος Δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, αλλά και σύσσωμη η νέα Δημοτική Αρχή της γενέτειρας πόλης του Θρύλου ορκίστηκαν και αναλαμβάνουν δράση για έναν Πειραιά Νικητή!

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, μέσω της δήλωσής του.
Αναλυτικά:

 «Είναι μια μέρα πολύ σημαντική, πιστεύω ότι ο Πειραιάς αλλάζει σελίδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, έχουμε ένα πάθος για τον Πειραιά όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, εδώ εργάζομαι. Πιστεύω λοιπόν ότι έχει έρθει η ώρα να γίνουν ορισμένα έργα τα οποία χρειάζεται ο Πειραιάς και όλοι μαζί να ενωθούμε για το καλό της πόλης.
Δεν υπάρχουν ούτε νικητές, ούτε ηττημένοι. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αύριο ξημερώνει μια καινούρια ημέρα και χρειαζόμαστε όλους τους Πειραιώτες να είναι ενωμένοι και να μας συμπαρασταθούν σε αυτή την προσπάθεια που θα φέρει πολλά καλά στον τόπο μας, τον Πειραιά».


Από την πλευρά του, ο νέος Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, επεσήμανε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του: «Η εμπιστοσύνη και η λαϊκή εντολή των πολιτών του Πειραιά όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές του Μαΐου, ανοίγουν σήμερα ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορική πορεία της πόλης του Πειραιά. Ένα κεφάλαιο δημιουργίας, έμπνευσης και προοπτικής, το οποίο θα σχεδιάσουμε και θα υλοποιήσουμε όλοι μαζί.
Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας νέας αρχής.
Ο Πειραιάς μπορεί και πρέπει να αλλάξει πορεία.
Το νοιώθουμε όλοι, το καταλαβαίνουμε όλοι, το έχουμε ανάγκη όλοι. Το μεγάλο εμπόδιο που έχουμε μπροστά μας, δεν είναι τα ίδια τα προβλήματα. Είναι η αδυναμία μας να τα αντιμετωπίσουμε. Η αδυναμία μας να μιλήσουμε καθαρά και να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Μπορούμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή, με συμμάχους την αισιοδοξία, τη δημιουργικότητα, τη γνώση, τη σκληρή δουλειά. Μπορούμε να δημιουργήσουμε τον Πειραιά που πετυχαίνει και νικά. Είναι στο χέρι μας να το πετύχουμε με πολύ σκληρή και μεθοδική δουλειά από αύριο το πρωί»!


Παρόντες στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Βρέντζος, οι κ.κ. Κριστιάν Καρεμπέ και Πιερ Ισά, ο Διευθυντής Επικοινωνίας κ. Καραπαπάς, καθώς και άλλα μέλη της Διοίκησης του Ολυμπιακού μας.

 Φωτορεπορταζ απο την ορκομωσια του νεου Δημαρχου Πειραια Γιαννη Μωραλη 




  








H αφιξη του Γιαννη Μωραλη,Βαγγελη Μαρινακη,η ορκομωσια οι δηλωσεις και οσα συνεβησαν...



 Ο Μήτρογλου στην ορκωμοσία Μώραλη



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου