ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

"Βόμβα"Μαρινακη με Κλαρκ (video)

"Βόμβα"Μαρινακη με Κλαρκ (video)

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον διεθνή βολεϊμπολίστα των ΗΠΑ, Κάρσον Κλαρκ. Ο Αμερικανός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία μετά από την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Πολωνίας. Ο Κάρσον Κλαρκ γεννήθηκε στην Καλιφόρνια στις 20.1.1989, έχει ύψος 2.05 και βάρος 93κ.

Είναι στέλεχος της εθνικής ομάδας Ανδρών των ΗΠΑ με την οποία φέτος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο FIVD World League, ενώ το 2012 πήρε το ασημένιο στην ίδια διοργάνωση.

To 2012 κατέκτησε επίσης το NORCECA Continental Championship, ενώ έχει πάρει και δυο Παναμερικανικά Κύπελλα.

Έχει διακριθεί στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ και έχει κερδίσει την πρώτη θέση το 2009 και το 2012. Στην Ευρώπη αγωνίστηκε την περίοδο 2012-13 στην γαλλική Μονπελιέ.

Το κόστος της μεταγραφής του Αμερικανού αριστερόχειρα διαγώνιου θα καλύψει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Κάρσον Κλαρκ θα αντικαταστήσει τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Ο σπουδαίος Βούλγαρος διαγώνιος δεν κατάφερε μέσα από το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολούθησε από την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 έως σήμερα να ξεπεράσει το πρόβλημα στον ώμο του και θα πρέπει να χειρουργηθεί.

Ο Ολυμπιακός θα καλύψει εξ ολοκλήρου τα έξοδα της επέμβασης και αποθεραπείας του Γιορντάνοφ και του εύχεται να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Δείτε το βίντεο με το νέο παίκτη της ομάδας:

 

 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου