ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Αλλαγή ο Ντουρμάζ, έμεινε στον πάγκο ο Αφελάι

Αλλαγή ο Ντουρμάζ, έμεινε στον πάγκο ο Αφελάι

Ο Ντουρμάζ αγωνίστηκε ως αλλαγή στο 2-0 της Σουηδίας επί της Εσθονίας, ενώ ο Αφελάι έμεινε στον πάγκο στην ήττα της Ολλανδίας με 2-0 κόντρα στην Ιταλία. Καθυστερούν τα χαρτιά του Ντοσεβί στο Τόγκο. Πιέσεις δέχεται ο Εντινγκά από την Ομοσπονδία του Κονγκό.
Και την Πέμπτη (4/9) συνεχίστηκε η παρουσία των διεθνών του Ολυμπιακού στα φιλικά Εθνικών ομάδων ανά την Ευρώπη. Γκαζαριάν και Ελαμπντελαουί αγωνίστηκαν μια ημέρα πριν, ενώ η σκυτάλη θα περάσει σε Ντοσεβί, Μπενίτες, Κασάμι και τους Έλληνες διεθνείς.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ ήταν στον πάγκο των αναπληρωματικών για την Σουηδία και πέρασε ως αλλαγή στο 64ο λεπτό στην θέση του Κιμ Κάλστρομ, με τους Σκανδιναβούς να παίρνουν την νίκη κόντρα στην Εσθονία με σκορ 2-0 (3', 24' Ιμπραχίμοβιτς).


Αντίθετα, ο Ιμπραχίμ Αφελάι που βρέθηκε στην αποστολή της Ολλανδίας έμεινε στον πάγκο καθ' όλη την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης με την Ιταλία. Οι "οράνιε" βρέθηκαν να χάνουν στο 10' με 2-0 (3' Ιμόμπιλε, 10' πεν. Ντε Ρόσι), παίζοντας με 10 παίκτες από το 9' εξαιτίας της αποβολής του Ίντι. Γεγονός που εμπόδισε τον Γκους Χίντινγκ να προβεί στις δοκιμές που είχε κατά νου πριν το ματς.

Πιέσεις για Εντινγκά, πρόβλημα για Ντοσεβί

Η Ομοσπονδία του Κονγκό ασκεί έντονες πιέσεις στον Ντελβέν Εντινγκά, προκειμένου ο αρχηγός της Εθνική ομάδας να ενσωματωθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με το Σουδάν στις 10 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Κόπα Άφρικα.

Ο 28χρονος ανασταλτικός μέσος υπέστη διάσειση στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, μένοντας παράλληλα τρεις ημέρες εκτός προπονήσεων. Ενημέρωσε την Ομοσπονδία της χώρας του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει (έχασε ήδη το παιχνίδι με την Νιγηρία στο Λάγος στις 6/9), ωστόσο στο Κονγκό θεωρούν πως μπορεί να δώσει το παρών στο ματς με το Σουδάν.

Οι γιατροί του Ολυμπιακού δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να επιτρέψουν στον παίκτη να μπει σε αεροπλάνο μετά την περιπέτεια του και πολύ δύσκολα ο Εντινγκά θα αναχωρήσει για την Αφρική παρά της πιέσεις της χώρας του.

Την ίδια στιγμή, το ντεμπούτο του Ματιέ Ντοσεβί με την Εθνική του Τόγκο μάλλον παίρνει αναβολή. Ο 27χρονος εξτρέμ ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή για την Καζαμπλάνκα, όπου υπάρχει το προγραμματισμένο για το βράδυ της Παρασκευής (5/9, 22:00) παιχνίδι με την Γουινέα (προκριματικά Κόπα Άφρικα), ωστόσο δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Το πρόβλημα είναι πως έχει αγωνιστεί με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας και ακόμη δεν έχει φτάσει η έγκριση της FIFA για την αλλαγή της αθλητικής του υπηκοότητας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου