ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Μίτσελ: "Θα προσπαθήσουμε να μπούμε σφήνα"

Μίτσελ: "Θα προσπαθήσουμε να μπούμε σφήνα"

Ο Μίτσελ μίλησε σε δηλώσεις του στην Ιταλία αναφέρθηκε στις δυσκολίες του Champions League απέναντι σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους, ενώ αναφέρθηκε στους Έλληνες του Καμπιονάτο.
"Όλοι οι γύροι είναι δύσκολοι. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι το φαβορί και αμέσως μετά είναι η Γιουβέντους. Θα προσπαθήσουμε να τοποθετήσουμε τον εαυτό μας σε μία εκ των δύο πρώτων θέσεων, γνωρίζοντας ότι έχουμε ένα πολύτιμο σύμμαχο, τον κόσμο μας.


Το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο και οι οπαδοί είναι πολύ ζεστοί", τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στην "Gazzetta dello Sport", πριν ερωτηθεί για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους: "Νομίζω ότι έχει αλλάξει ελάχιστα, ακόμη και από άποψη τακτικής η Γιουβέντους του Αλέγκρι, αυτή τη στιγμή, από εκείνη του Κόντε. Με τους Γιορέντε, Πογκμπά και Μαρκίζιο οι οποίοι είναι οι αγαπημένοι μου. Δεν λέω ότι ο στόχος μας είναι απλώς να κάνουμε μια καλή εντύπωση. Ξέρουμε ότι έχουμε λιγότερες πιθανότητες από τους άλλους, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι θα παίξουμε μέχρι το τέλος".

Όσον αφορά την μετακίνηση του Χαβιέρ Σαβιόλα στην Βερόνα στην... εκπνοή των μεταγραφών, τόνισε: "Με τον Σαβιόλα η Βερόνα έκανε μία εξαιρετική κίνηση. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχει σπουδαία προσωπικότητα. Έφυγε από τον Ολυμπιακό γιατί η προσφορά που είχε ήταν πολύ καλή κι εμείς τον αντικαταστήσαμε με τον Μήτρογλου. Ελπίζουμε όλοι ότι θα τα πάει καλά στη νέα ομάδα του".

Για τους Έλληνες που αγωνίζονται στο Καμπιονάτο, ο Μίτσελ μόνο καλά λόγια είχε να πει: "Είναι πολύ καλοί, ειδικά ο Μανωλάς που είναι ένας πολύ αξιόπιστος και δυνατός αμυντικός. Επίσης ο Καρνέζης της Ουντινέζε που παίζει τερματοφύλακας στην Εθνική ομάδα προσφέρει ασφάλεια στην εστία και έχει μεγάλη ποιότητα".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου