ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Επιμένουν για Ολυμπιακό και Γκουιντέτι, ερχεται στον Ολυμπιακό ο Ενέν

Επιμένουν για Ολυμπιακό και Γκουιντέτι, ερχεται στον Ολυμπιακό ο Ενέν

01/09/2014
 
 Στο... παιχνίδι για την απόκτηση του Τζον Γκουιντέτι παραμένει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το «bbc». Για τον δανεισμό του Σουηδού «παλεύουν» επίσης οι Παλέρμο και Φιορεντίνα.

Επιμένουν για Ολυμπιακό και Γκουιντέτι
Αν και ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έκλεισε την επιθετική του γραμμή με την απόκτηση των Χόρχε Μπενίτες και Κώστα Μήτρογλου, ενώ περιμένει τον Πουλίδο, οι Άγγλοι και συγκεκριμένα το «bbc» επιμένουν για το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον Τζον Γκουιντέτι.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν πως οι Πειραιώτες έστω και την τελευταία στιγμή θέλουν να αποκτήσουν τον 22χρονο επιθετικό με την μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ακόμη όμως το Παλέρμο και η Φιορεντίνα έχουν το... πάνω χέρι για τον δανεισμό του Σουηδού φορ, ο οποίος έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στους «πολίτες».

«Έρχεται στον Ολυμπιακό ο Ενέν»

Πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει μία μεταγραφή… επένδυση για το μέλλον φέρεται να είναι ο Ολυμπιακός, καθώς κινείται για την απόκτηση του Νταβίντ Ενέν, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στην Άντερλεχτ.

«Έρχεται στον Ολυμπιακό ο Ενέν»
Το φετινό καλοκαίρι στον Ολυμπιακό ήταν –και εξακολουθεί να είναι- πολύ… καυτό, λόγω της μεγάλης μεταγραφικής δραστηριότητας. Όμως, σύμφωνα με τους Βέλγους, οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε μία «επένδυση» για το μέλλον, καθώς βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νταβίντ Ενέν.

Ο 18χρονος Βέλγος επιθετικός (1,83μ.) έλυσε τη συνεργασία του με τη δεύτερη ομάδα της Άντερλεχτ, ενώ την περσινή σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα Νέων της Μονακό. Μάλιστα, στις αρχές Αυγούστου υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από την Έβερτον, ωστόσο η περίπτωση αυτή δεν προχώρησε.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τις πολύ καλές σχέσεις που έχει Ολυμπιακός με τον μάνατζερ του Ενέν, τον Κριστόφ Ενροτό, ο οποίος είναι εκπρόσωπος και του Κέβιν Μιραλάς.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου