ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Porto Leone: "Eποχή για ΜΑΧΗ υπέρ του συλλόγου και όχι για γκρίνια"

Ανακοίνωση Porto Leone: "Eποχή για ΜΑΧΗ υπέρ του συλλόγου και όχι για γκρίνια"

Με μία δυναμική ανακοίνωση, οι οργανωμένοι οπαδοί της Θύρας 7 και του Porto Leone, τονίζουν πως είναι εποχή για μάχη υπέρ του Ολυμπιακού και όχι για γκρίνια. Επιτίθενται σε αρκετά ΜΜΕ.
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού της Θύρας 7, και συγκεκριμένα του Porto Leone (Κερτσίνι), εξέδωσαν μία δυναμική ανακοίνωση. Μεταξύ άλλων, τονίζουν πως είναι εποχή για μάχη υπέρ του συλλόγου και όχι για γκρίνια και επιτίθενται σε αρκετά ΜΜΕ, τα οποία κάνουν προπαγάνδα με συκοφαντίες, έχοντας σκοπό να φθείρουν την ομάδα. "Πάνω απο όλα είναι το σήμα στην καρδιά και η ερυθρόλευκη και ριγωτή και όχι τα πρόσωπα", αναφέρουν.
Η ανακοίνωση:


"Οι φίλαθλοι μας έχουν πέσει πολλές φορές θύμα εκμετάλλευσης από ΜΜΕ και όχι μόνο. Βλέπουμε καθημερινά τον λυσσαλέο πόλεμο που γίνεται στην ομάδα μας, στον Πρόεδρο μας, στους οπαδούς μας, απο τις εφημερίδες που πρόσκεινται σε αντιπάλους αλλά και απο αυτούς που αυτοαποκαλούνται «αντικειμενικοί» αλλά στην πραγματικότητα είναι εχθροί του συλλόγου.

Με τα ψέμματα και τις συκοφαντίες τους πολλές φορές επηρεάζουν και τους δικούς μας φιλάθλους που δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή την ώρα ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ πρέπει να είμαστε ΓΡΟΘΙΑ σφιγμένη απέναντι στους εχθρούς μας απο όπου και αν αυτοί προέρχονται!

Η εκμετάλλευση των φιλάθλων-οπαδών μας απο κάποιους, ορισμένες φορές ξεπερνάει και τα όρια της πρόκλησης.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει αυτές τις μέρες με την κουτσομπολίστικη φυλλάδα «Espresso», μεγαλομέτοχος της οποίας είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ορκισμένος εχθρός του συλλόγου μας και γιαλαντζί σωτήρας ενός σωματείου της Γ’Εθνικής που προβιβάστηκε πρόσφατα.

Η εφημερίδα αυτή αποφάσισε να δώσει «δώρο» στους αναγνώστες της ένα βιβλίο με τίτλο «Θύρα 7».

Το βιβλίο αυτό αναφέρεται φυσικά στην αποφράδα ημέρα της 8-2-1981, που για όλους εμάς είναι ιερή αλλά για κάποιους άλλους είναι απλώς μια ευκαιρία να βγάλουν μερικά ευρώ παραπάνω.

Κανείς αδερφός μας δεν πρέπει να παρασυρθεί και να ξαναγοράσει αυτό το ρυπαρό και χυδαίο έντυπο που μαζί με την εφημερίδα «Δημοκρατία» (που όπως και η Espresso έχει μέτοχο τον «αόρατο» πρόεδρο της ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδη) χτυπάνε καθημερινά τον Ολυμπιακό!

Tο μόνο που μένει είναι να δούμε να παρουσιάζει βιβλίο για τη Θύρα 7 και ο ΣΚΑΙ ή η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του Αλαφούζου και η παρουσίαση να γίνει στη Βρωμιά της Δευτέρας απο το Θωμαίδη.

Ελπίζουμε, όλοι αυτοί οι οποίοι καθημερινά πιάνουν τη «Θύρα 7» στο στόμα τους ή την αναφέρουν στα γραφόμενα τους στις φυλλάδες τους, να έχουν εκτιμήσει την σιωπή και την υπομονή μας.

Να ξέρουν όμως ότι όλα, έχουν σαν όριο μια λεπτή κόκκινη γραμμή...

ΥΓ.: Τονίζουμε προς όλους ότι αυτή η εποχή είναι εποχή για ΜΑΧΗ υπέρ του συλλόγου και όχι για γκρίνια. Εμείς έχουμε γήπεδο και αυτοί βρωμοκάναλα. Εμείς έχουμε παίκτες και προπονητή και αυτοί έχουν φυλλάδες και σάιτ.

ΥΓ.2: Όποιος θέλει να φύγει απο την ομάδα μας, για οποιοδήποτε λόγο, να τσακιστεί να φύγει το ίδιο λεπτό. Πάνω απο όλα είναι το σήμα στην καρδιά και η ερυθρόλευκη και ριγωτή και όχι τα πρόσωπα.

ΥΓ.3: Κάτι εκβιαστικά μπλογκς και σάτι κάποιων όψιμων «Ολυμπιακών» (όπως οι Ζήσης και Μπόνιος) χαρτζηλικώνονται απ ευθείας απο τους Αλαφούζους και τους Μελισσανίδηδες για να κάνουν ζημιά. Ρυπαρές ιστοσελίδες όπως το antinews ή το kourdistoportokali παράγουν αρνητική προπαγάνδα με αντίτιμο κάποια ευρώ. Όμως έφτασε η στιγμή, να πέσουν οι μάσκες και αυτοί που είναι στο παρασκήνιο θα βγούν στο φως και αν μάλιστα δηλώνουν και Ολυμπιακοί στον κοινωνικό τους περίγυρο θα είναι δυο φορές υπόλογοι. Εσείς, τελειώσατε...

ΥΓ.4: Κάποια στιγμή πρέπει να δούμε και το καρκίνωμα με τους αντιολυμπιακούς αλλά και τους «Ολυμπιακούς σχολιαστές» των ιστοσελίδων. Ομάδες ολόκληρες δουλεύουν νυχθημερόν (στον ΣΚΑΙ και όχι μόνο) με ψεύτικα προφίλ κάνοντας χυδαία προπαγάνδα και σπέρνοντας γκρίνια και διχόνοια στον κόσμο. Δεν ξέρουμε τι κάνουν στις άλλες ομάδες και δε μας ενδιαφέρει. Όμως απο εδώ και εμπρός για τη δική μας ομάδα θα ασχοληθούμε εμείς με τους αναλυτές και τους σχολιαστές που όλως περιέργως, ότι και να γίνεται στην ομάδα μας, εκείνοι είναι αρνητικοί και μηδενιστές. Αφού αποφάσισαν να ψάχνουν τα πάντα εξονυχιστικά και λογιστικά, τώρα θα τους ψάξουμε και εμείς...

ΘΥΡΑ 7




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου