ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ρεπό η Football League

03/09/2014
 
 Η  διεξαγωγής της Football League σε δύο ομίλους των 13 ομάδων -με ένα ρεπό τη βδομάδα- ήταν ένα απ’ τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής που έγινε την Τρίτη (2/9).

Πάει για… ρεπό η Football League
Διαδικαστικά ζητήματα που προκύπτουν στο πρωτάθλημα απ’ την αβέβαιη κατάσταση που επικρατεί στον Άρη, αλλά και απ’ την απουσία της Δόξας Δράμας, συζητήθηκαν στο Δ. Σ της Football League που έγινε την Τρίτη (2/9).


Εφοσον τελικά ο Άρης θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και με δεδομένη την απουσία της Δόξας Δράμας, ο Βόρειος όμιλος μένει με 12 ομάδες. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια ομάδα του Νότου να «μετακομίσει» στο γκρουπ του Βορρά, ώστε να δημιουργηθούν δύο όμιλο των 13 ομάδων, με ένα ρεπό την εβδομάδα.

Παράλληλα, συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες σύμβασης με τον ΟΠΑΠ, αλλά και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τις άδειες των γηπέδων, προκειμένου να μην προκύψει νέα καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ συζήτησε λεπτομέρειες της σύμβασης με την ΟΠΑΠ ΑΕ και ενέκρινε την οικονομική εγκύκλιο αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

Παράλληλα πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Να υπάρξει συνάντηση της Διοργανώτριας με την ΕΠΟ για ενημέρωση επί θεσμικών θεμάτων.

Δημιουργία τμήματος Marketing.

Δημιουργία Οικονομικής Επιτροπής .

Δημιουργία μικτής ομάδας Football League για φιλανθρωπικούς σκοπούς
».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου