ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Με αρχηγό τον Δεληγιάννη…

Με αρχηγό τον Δεληγιάννη…

02/09/2014
 
 Η «πρώτη» της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο τη Δευτέρα στο Ζάππειο επεφύλασσε την ανακοίνωση πως αρχηγός των νταμπλούχων Ελλάδος θα είναι ξανά ο Νίκος Δεληγιάννης.

Με αρχηγό τον Δεληγιάννη…
Ο διεθνής τερματοφύλακας είχε παραιτηθεί το 2011, όταν οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν διαφόρων ειδών οικονομικά προβλήματα.

Επίσης, ο Γιώργος Δερβίσης θα παραμείνει κανονικά στο ρόστερ.

Από την πρεμιέρα, απουσίαζαν ο Μανώλης Μυλωνάκης, ο οποίος βρίσκεται στον μήνα του μέλιτος και ο Μπλάι Μάλιαρακ, ο οποίος έφτασε με καθυστέρηση στην Αθήνα και δεν πρόλαβε να δώσει το «παρών» στην προπόνηση.

Οι Θοδωρής Βλάχος και Νίκολα Ράντζεν μίλησαν στο επίσημο site του συλλόγου.


Θοδωρής Βλάχος: «Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι κάθε χρόνο κοιτάμε πιο ψηλά. Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει πολλά σ’ αυτή την ομάδα. Είναι καλό να ξέρουμε ότι υπάρχει η βάση. Οι καλύτεροι παίκτες της Ελλάδος είναι στον Ολυμπιακό. Έτσι δουλεύουν οι μεγάλες ομάδες. Προγραμματίζουν το αύριο.

Στόχος μας σαφώς είναι να πάμε στο φάιναλ-6 της Βαρκελώνης. Είναι ένας μεγάλος "μαραθώνιος" και θα πρέπει να έχουμε υγεία και να είμαστε ταπεινοί για να τα καταφέρουμε. Ο Ολυμπιακός έδειξε και πέρυσι πως είναι μια ομάδα που οι αντίπαλοι τη σέβονται και τη φοβούνται.

Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε στην τελική φάση και να πάρουμε ότι καλύτερο. Βέβαια, δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την κατάκτηση και των δυο τίτλων στην Ελλάδα. Είμαστε ελληνική ομάδα και πρέπει να είμαστε πρώτοι στη χώρα. Το οφείλουμε σ’ εμάς και στην ιστορία μας».

Νίκολα Ράντζεν: «Ξεκάθαρα, ο μεγάλος στόχος είναι η ομάδα να πάει στο φάιναλ-6. Θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι για μένα μια μένα μια νέα αρχή. Νιώθω από την πρώτη ημέρα τον Ολυμπιακό οικογένειά μου και θέλω να προσφέρω. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, ένα τόσο μεγάλο κλαμπ.

Ξέρω όλα τα παιδιά και θα δουλέψουμε μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι η είσοδος στο φάιναλ-6, αλλά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου