ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Το κινητό του Σιμεόνε και το «Καραϊσκάκη»

Το κινητό του Σιμεόνε και το «Καραϊσκάκη»

14/09/2014
 Ο Ντιέγκο Σιμεόνε χρησιμοποίησε την κινητή τηλεφωνία για να κοουτσάρει την Ατλέτικο στη νίκη επί της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου». Πώς έζησε το ντέρμπι και τι θα κάνει στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Το κινητό του Σιμεόνε και το «Καραϊσκάκη»
Θηρίο στο… κλουβί ήταν ο Ντιέγκο Σιμεόνε στο ντέρμπι της Μαδρίτης… Λόγω της τιμωρίας του ο προπονητής της Ατλέτικο δεν ήταν δυνατό να βρίσκεται στον πάγκο του για το ματς με τη Ρεάλ, όπου τον αντικατέστησε ο συνεργάτης του, Χερμάν Μπούργκος.


Πάντως ο «Τσόλο» βρήκε τον τρόπο να κάνει τη δουλειά του. Από σουίτα του «Μπερναμπέου», όπου βρισκόταν, επικοινωνούσε μέσω κινητού με τον πάγκο κι έδινε έτσι τις οδηγίες του.

Ο Αργεντινός προπονητής είναι τιμωρημένος και για τον αγώνα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό για το Champions League στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τη θέση του στον πάγκο θα πάρει ξανά ο Μπούργκος. Μάλιστα η πιο αυστηρή σε θέματα επιβολής των ποινών UEFA θα καταστήσει πιο δύσκολη, ίσως και αδύνατη, την επικοινωνία του με την ομάδα, καθώς ο κανονισμός απαγορεύει ρητά την οποιαδήποτε απευθείας επικοινωνία στη διάρκεια του αγώνα ή την ανάπαυλα, ενώ δεν θα μπορεί καν να βρεθεί στα αποδυτήρια.

Δείτε πώς έζησε ο Σιμεόνε το ντέρμπι της Μαδρίτης:



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου