ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Γκατούζο: "Από άλλο πλανήτη ο Ολυμπιακός"

Γκατούζο: "Από άλλο πλανήτη ο Ολυμπιακός"

Ο Γκατούζο εκθείασε την ποιότητα του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας πως οι ερυθρόλευκοι είναι από άλλο πλανήτη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο, για την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό:

Ένας παίκτης όπως ήσασταν εσείς πρέπει να είναι έξαλλος όταν βλέπει τέτοια αμυντική συμπεριφορά από την ομάδα του. Είναι έτσι;

"Εχουμε έξι παίκτες οι οποίοι είναι ιτραυματίες και δεν ακολούθησαν την ομάδα. Τα τελευταία 25 λεπτά παίξαμε με έναν 18χρονο και έναν 19χρονο και παίζαμε απέναντι στον Ολυμπιακό που αυτή τη στιγμή είναι από άλλον πλανήτη΄".

Αναφερθήκατε πριν στις απουσίες. Κρατάτε κάτι από το ματς;

"Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι το θέμα τακτικής. Είναι δύκσολο με τις απουσίες. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Παίξαμε το 3-5-2 με τους Μονιάκη και Στάθη να έχουν πιο αμυντικούς προσανατολισμούς. Είναι δύσκολο να παίξεις επιθετικά με τον Ολυμπιακό. Κρατήσαμε την τακτική, όπως είναι η φιλοσοφία μου αυτή τη στιγμή. Οι παίκτες έπαιξαν καλά, αυτό που δεν κατάλαβα όμως και τους το είπα στα αποδυτήρια, είναι λογικό να υπάρχει κούραση και μία δυσλειτουργία. Επρεπε να προσέξουν περισσότερο γιατί το σκορ θα μπορούσε να πάρει άλλες διαστάσεις, να πάει ακόμα 5-0 και 6-0".

Ένα σχόλιο για τον Κασάμι με τον οποίο απ' ό,τι είδαμε έχετε εξαιρετική σχέση;

"Εχω παίξει αντίπαλός του στην Ελβετία πριν από δύο χρόνια. Εχω κοντραριστεί πολλές φορές μαζί του. Είδα σήμερα έναν νέο Κασάμι, είναι 22 ετών και νομίζω ότι αυτό το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός είναι ό,τι καλύτερο για τον παίκτη. Είδα έναν άλλον Κασάμι. Τακτικός παίκτης, δυνατός, έχει χάσει κιλά, έχει καλή φυσική κατάσταση. Νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και σημαντικός για τον Ολυμπιακό".

Ο Ολυμπιακός μεθαύριο θα παίξει με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Τη γνώμη σας για αυτό το ματς και τι θα συμβουλεύατε τον Ολυμπιακό για την παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ;

"Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, παίζουν οι καλύτεροι παίκτες. Νομίζω πώς θα έρθει η Ατλέτικο με καλή ψυχολογία, είναι πολύ δύσκολο ματς για τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι τα τελευταία δύο-τρία χρόνια έχει αλλάξει επιπεδο. Πέρσι πέρασε τη φάση των ομίλων και προκρίθηκε στους «16». Η Ατλέτικο είναι μία μεγάλη ομάδα, δεν θα είναι καθόλου εύκολο".

Κι ένα σχόλιο για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους;

"Νομίζω ότι για τον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολο ματς, αλλά δεν θα είναι και εύκολος αντίπαλος. Τούτη τη στιγμή η Γιουβέντους και η Ατλέτικο παίζουν με το ίδιο στυλ. Δεν έχουν τα τεράστια και μεγάλα ονόματα, αλλά έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και παίζουν σαν ομάδες. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για τον Ολυμπιακό".

Οι Δασκαλάκης και Φραγκουλάκης είναι ξένα σώματα για την ομάδα σας;

"Είναι καθαρά δική μου απόφαση. Το πρώτο πράγμα που θέλω είναι η πειθαρχία. Εγώ στην ζωή μου έχω έναν κανόνα: Πειθαρχία. Αν δεν έχεις πειθαρχία είναι δύσκολο να παίξεις μπάλα. Μπορώ να δώσω την καρδιά μου στους ποδοσφαιριστές μου, αρκεί και αυτοί να ακούν τους κανόνες και να κάνουν αυτά που ζητάμε στις προπονήσεις. Εγώ δεν είμαι δάσκαλος, ούτε έχω τελειώσει σχολείο.

Είμαι προπονητής και δουλειά μου είναι να μιλάω για ποδόσφαιρο. Πιστεύω το ποδόσφαιρο είναι σοβαρή δουλειά. Νομίζω ότι δουλεύουμε σε αυτόν τον χώρο, να θυμόμαστε ότι ο κόσμος σε Ελλάδα και Ιταλία ο βασικός μισθός είναι 400 και 500 ευρώ και αυτό θα πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Αν οι ποδοσφαιριστές δεν υπακούουν στους κανόνες, καλό είναι να φύγουν και να πάνε να παίξουν με τους φίλους τους σε κάποιον κήπο".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου