ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Ολυμπιακού

 Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Ολυμπιακού

15/09/2014
 
 Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι με την Ατλέτικο, με τον Μίτσελ να έχει καταστρώσει ήδη το πλάνο με το οποίο θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Το πλάνο της… μάχης!

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αυριανού αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρεμιέρα του Champions League, εμφανίζεται ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να «ντοπάρει» τους παίκτες του, γνωρίζοντας ότι το συγκεκριμένο ματς είναι η πρώτη μεγάλη πρόκληση της φετινής σεζόν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο 51χρονος προπονητής φέρεται να έχει καταστρώσει στο μυαλό του το πλάνο με το οποίο θα αντιμετωπίσουν οι Πειραιώτες την ισπανική ομάδα και θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Μίτσελ φαίνεται πως θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» με σύστημα 4-4-1-1 με ρόμβο στη μεσαία γραμμή, ενώ έχει αποφασίσει κατά 10 / 11 για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα. Ο ποδοσφαιριστής που βάζει σε δίλημμα τον Ισπανό είναι ο Μανιάτης για τον οποίο προκύπτει ότι θα καταφέρει να είναι έτοιμος για αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, θα παίξουν οι Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ και Μασουακού. Ως αμυντικό χαφ θα παίξει ο Μιλιβόγεβιτς, με εσωτερικούς μέσους τον Μανιάτη και τον Κασάμι. Αν δεν είναι έτοιμος ο αρχηγός, τότε ως βασικός θα ξεκινήσει ο Εντινγκά.

Όσον αφορά την επίθεση, ο Αφελάι θα προσπαθήσει να διασπάσει την άμυνα των «ροχινμπλάνκος», ο Τσόρι θα αναλάβει θέση οργανωτή και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου (αν και είναι αρκετά πιθανό να παίξει και ο Διαμαντάκος που έχει περισσότερα τρεξίματα).

Όλες αυτές τις μέρες στου Ρέντη δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα στημένα, καθώς η Ατλέτικο είναι πολύ δυνατή (και) σε αυτό τον τομέα και πέρσι ο Ολυμπιακός από τέτοιου είδους φάσεις δέχθηκε γκολ στην περσινή πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με την Παρί Σεν Ζερμέν.




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου