ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Άλωσε το Μπερναμπέου η Ατλέτικο (video)

Αφού της πήρε το Supercopa, η Ατλέτικο νίκησε με 2-1 την Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και πλέον στρέφει την προσοχή της για το ματς με τον Ολυμπιακό. Εξαιρετική εμφάνιση από τους φιλοξενούμενους.
Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του Champions League με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο η Ατλέτικο νίκησε με 2-1 την Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης και μάλιστα μέσα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου"!

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που οι "ροχιμπλάνκος" νικούν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα μέσα στο "σπίτι" του μεγάλου τους αντιπάλου.

Το σκορ άνοιξε ο Τιάγκο Μέντες στο 10' και απάντησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 28' με εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Καλή απόδοση δεν κατάφερε να πιάσει η Ρεάλ και το "πλήρωσε" με την Ατλέτικο να παίρνει ξανά το προβάδισμα στο 76', αυτήν την φορά με το Αρντά Τουράν, με τον Τούρκο να χαρίζει το "διπλό" στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε (ήταν στην εξέδρα λόγω τιμωρίας) με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Θυμίζουμε πως αυτή είναι η δεύτερη ήττα για την Ρεάλ σε 3 αγωνιστικές και μάλιστα συνεχόμενη, καθώς προερχόταν από το σοκ του 4-2 με την Σοθιεδάδ (από 0-2).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα (77' Βαράν), Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Κρόος, Μόντριτς, Χάμες Ροντρίγκες, Μπέιλ (72' Ίσκο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (63' Χαβιέρ Ερνάντες).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα, Γκάμπι (61' Αρντά Τουράν), Τιάγκο Μέντες, Ραούλ Γκαρθία, Κόκε, Μάντζουκιτς (78' Μάριο Σουάρεθ), Ραούλ Χιμένες (64' Γκριεζμάν).

Ρεάλ - Ατλέτικο 1-2


All Goals HD Real Madrid vs Atletico de Madrid...


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου