ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Για οσους αμφισβητουν την παρουσια του Βαγγελη Μαρινακη στα σκαλοπατια και στα τσιμεντα...(video)

14/09/2014 

Βρηκα μια αναρτηση στο www.redsagainsthemachine.gr/ και δεν γινοταν να μην την αναδημοσιευσω τηρωντας ολους τους δεοντολογικους κανονες .

Και ο λογος που το κανω ειναι για να αποδειξω πως ο Βαγγελης Μαρινακης δεν ειναι τυχαιος στο Γεωργιος Καραισκακης...και για να το πω και πιο Ολυμπιακα,στα σκαλοπατια και στα τσιμεντα,γιατι και οι επισημοι τοτε ετρωγαν την βροχα οπως και οι υπολοιποι .

Καλα θα κανουν οι πιο φρεσκοι που ακολουθουν αυτην την νεα μοδα της μιζεριας και της απαξιωσης ,να μιλανε και με κανενα παλιο, να διαβαζουν τα ιστορικα ντοκουμεντα που δημοσιευονται απο σοβαρα ιστολογια και οχι απο ιστολογια...παραρτηματα του βαζελετα που παρουσιαζονται και καλα ερυθρολευκα και ο σκοπος τους ειναι να σπειρουν διχονοια και μονο ετσι?

Μπραβο στο www.redsagainsthemachine.gr/....

Ιδου λοιπον...

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΤΟ 1994




Σαν σήμερα, 20 χρόνια πριν, ο Ολυμπιακός χάνει στο Καραϊσκάκη από τη Μαρσέιγ με σκορ 1-2, σε παιχνίδι που έγινε για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Άλλο ένα ''ρεσιτάλ προπονητικής'' από το ''δάσκαλο'' κυρ-Νίκο Αλέφαντο, με τη Μαρσέιγ, ομάδα Β' Εθνικής στη Γαλλία τότε, να μας κερδίζει ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο για μεγάλο διάστημα στο ματς.
 
Παγώνοντας το βίντεο στο 13:28, βλέπουμε αυτήν την εικόνα.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ 1994.
Μαζί τότε, μαζί μέχρι και σήμερα.
Διότι, όπως έχουμε πει κι εδώ, ο Ολυμπιακός ως παράταξη έχει μία συνέχεια. ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ-ΚΟΚΚΑΛΗΣ-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. Είναι Θρύλος στη διαχρονία του.
Υ.Γ. Αφορμή γι'αυτήν την ανάρτηση πήραμε από το εκπληκτικό κείμενο που δημοσιεύτηκε στην στήλη του ΜΑΝΩΛΑΡΟΥ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗ για το γίγαντα πρόεδρό μας, το ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Όποιος δεν το έχει διαβάσει ήδη, ας κάνει έναν κόπο.

Πηγη:www.redsagainsthemachine.gr/ 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου