ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Οι επιδόσεις των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων(videos)

Οι επιδόσεις των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων(videos)


Δείτε συγκεντρωμένες τις επιδόσεις των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων σε Champions League και Europa League, λίγο πριν την πρεμιέρα των ομίλων
Συγκεντρωσαμε τα βασικά στοιχεία όσον αφορά στις αναμετρήσεις των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων αυτό το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματά τους.
Μόνο η Μπεσίκτας, αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League δεν έχει αγωνιστεί ακόμη, καθώς παίζει το βράδυ της Δευτέρας και ίσως μείνει μόνη στην κορυφή.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ατλέτικο

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα πάει στο "Καραϊσκάκης" η Ατλέτικο, καθώς για δεύτερη σερί χρονιά νίκησε την Ρεάλ μέσα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία. Τιάγκο Μέντες και Αρντά Τουράν πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος παρακολουθούσε από την εξέδρα. Περισσότερα εδώ.
Η σύνθεση: Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα, Γκάμπι (61' Αρντά Τουράν), Τιάγκο Μέντες, Ραούλ Γκαρθία, Κόκε, Μάντζουκιτς (78' Μάριο Σουάρεθ), Ραούλ Χιμένες (64' Γκριεζμάν).
Ρεάλ - Ατλέτικο 1-2


Γιουβέντους

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς της Serie A για την Γιουβέντους, καθώς επικράτησε με 2-0 της Ουντινέζε. Το πρώτο γκολ στον Ορέστη Καρνέζη έβαλε ο Κάρλος Τέβες και το δεύτερο ο Κλάουντιο Μαρκίζιο. Περισσότερα εδώ.
Η σύνθεση (5-3-2): Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μαρτίν Κάσερες, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Εβρά, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Ρομπέρτο Περέιρα (85' Παντοΐν), Τέβες (82' Κομάν), Γιορέντε (89' Μοράτα).
Γιουβέντους - Ουντινέζε 2-0


Μάλμε

Βρέθηκε να χάνει με 0-1 και 1-3 η Μάλμε στην έδρα της Χάκεν, αλλά τελικά πήρε ισοπαλία με 3-3 στο Γκετεμπόρι (Γκέτεμποργκ). Δύο γκολ πέτυχε ο Φόρσμπεργκ στο 11' και το 53', ενώ ισοφάρισε ο Τέλιν στο 56'. Παραμένει βέβαια μόνη στην κορυφή, αλλά η ΑΪΚ έχει την ευκαιρία να την πλησιάσει στους δύο βαθμούς.
Η σύνθεση: Όλσεν, Κόνσα (32' Χάμαρ), Κονατέ, Χέλαντερ, Τίνερχολμ, Χάλστι, Αντού, Φόρσμπεργκ (72' Κρον), Έρικσον, Τέλιν (81' Μεχμέτι), Ρόσενμπεργκ.
Χάκεν - Μάλμε 3-3

 

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Τότεναμ

Δύο φορές προηγήθηκε η Τότεναμ μέσα στο "Στέιντιουμ οφ Λάιτ", με τέρματα των Νασέλ Σαντλί και Κρίστιαν Έρικσεν, αλλά τελικά η Σάντερλαντ κατάφερε να γλιτώσει στην εντός έδρας ήττα, με το τελικό 2-2 να διαμορφώνεται με αυτογκόλ του Χάρι Κέιν στο 82'. Δεύτερη σερί απώλεια και πρώτη ισοπαλία φέτος για τους "σπερς".
Η σύνθεση: Λορίς, Έρικ Ντάιερ, Καμπούλ, Κίρικες, Ρόουζ, Ετιέν Καπού, Ντεμπελέ, Έρικσεν (86' Λένον), Λαμέλα, Σαντλί (70' Σταμπουλί), Αντεμπαγιόρ (79' Κέιν).
Σάντερλαντ - Τότεναμ 2-2

 

Παρτίζαν

Πέμπτη αγωνιστική στο σερβικό πρωτάθλημα και πέμπτη νίκη για την Παρτίζαν Βελιγραδίου, η οποία επικράτησε με 4-2 της Τσουκαρίτσκι στο "Μαρακανά", έχοντας σκόρερς τους Πάντιτς, Λάζοβιτς, Σκούλετιτς και Λούκα, κάνοντας μάλιστα... ανατροπή στην ανατροπή!
Η σύνθεση: Λούκατς, Βουλίτσεβιτς, Πέτροβιτς, Στάνκοβιτς, Ίλιτς, Μάρκοβιτς (65' Ίλιτς), Ντρίντσιτς, Πάντιτς, Γκρμπιτς (74' Λούκα), Λάζοβιτς (88' Φοφανά), Σκούλετιτς.
Παρτίζαν - Τσουκαρίτσκι 4-2

 

Μπεσίκτας

***Παίζει την Δευτέρα με την Ρίζεσπορ στην Πόλη στις 20:00

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ


Ντινάμο Μόσχας

Μέσα στην Αγία Πετρούπολη η Ντινάμο Μόσχας άνοιξε το σκορ με την γκολάρα του Βαλμπουενά, ισοφάρισε σε 2-2 με τον Σαμπά στο 82', αλλά τελικά η Ζενίτ πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με 3-2, χάρη σε γκολ του Σμολνίκοβ στο 89'. Περισσότερα εδώ.
Η σύνθεση: Μπερεζόβσκι, Μανόλεφ (77' Τζούτζακ), Σαμπά, Ντόουγκλας, Γκράνατ, Βενκόρ (75' Νομπόα), Ντενίσοβ (86' Ζόμπνιν), Ιόνοβ, Βαλμπουενά, Κοκόριν, Κουράνι.
Ζενίτ - Ντινάμο Μόσχας 3-2


Αϊντχόφεν

Έπειτα από 4 νίκες σε ισάριθμα ματς η Αϊντχόφεν έχασε βαθμούς στο πρωτάθλημα, και μάλιστα ηττήθηκε με 1-3 στην έδρα της Τσβόλε, η οποία την έπιασε έτσι στην κορυφή. Αγωνία υπάρχει για τον τραυματισμό του Μέμφις Ντεπάι. Περισσότερα εδώ.
Η σύνθεση: Ζουτ, Σαντιάγο Άριας, Μπρούμα, Ρεκίκ, Βίλεμς (86' Γιόζεφζουν), Μαχέρ (46' Χίλιεμαρκ), Βαϊνάλντουμ, Γκουαρδάδο, Νάρσινχ, Ντεπάι (18' Λοκάντια), Λουκ ντε Γιόνγκ.
Τσβόλε - Αϊντχόφεν 3-1


Εστορίλ

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η Εστορίλ, καθώς επικράτησε με 2-1 της Νασιονάλ στο "Εστάντιο Αντόνιο Κοΐμπρα", χάρη σε δύο γκολ του κεντρικού αμυντικού, Μπρούνο Μιγκέλ. Προερχόταν από δύο σερί ήττες και ανέβηκε στην 10η θέση.
Η σύνθεση: Βάγκνερ, Μάνο, Μπρούνο Μιγκέλ, Γιοάν Ταβάρες, Εμίντιο Ραφαέλ, Φιλίπε Γκονσάλβες, Ντιόγκο Αμάντο, Μπαμπάνκο (60' Τοζέ), Σεμπά (80' Αφόνσο Τάιρα), Κούκα, Αρτούρο (80' Μπρούνο Λόπες).
Εστορίλ - Νασιονάλ 2-1

 

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΟΚ


Ντινάμο Μινσκ

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε τα play-offs τίτλου η Ντινάμο Μινσκ, καθώς ηττήθηκε στην έδρα της με 1-4 από την Σαχτιόρ Σολιγκόρκς. Ο Αντάμοβιτς μείωσε στο 73' πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής, ενώ η ομάδα του, η οποία είναι γενικά... εκτός φόρμας.
Η σύνθεση: Γκούτορ, Βορόνκοφ (76' Ντιομάντ), Σίμοβιτς, Πολίτεβιτς, Ουντότζι, Κάρποβιτς, Βερετίλο, Φιγκουερέδο (46' Τζα Τζετζέ), Στάσεβιτς, Κοντσεβόι, Αντάμοβιτς.
Ντινάμο Μινσκ - Σαχτιόρ Σολιγκόρκς 1-4

 

Φιορεντίνα

Ούτε στην δεύτερη αγωνιστική της Serie A η Φιορεντίνα δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Τζένοα στο "Αρτέμιο Φράνκι" της Φλωρεντίας, ενώ θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα είχε χάσει με 0-2 από την Ρόμα, έτσι ακόμη δεν έχει σκοράρει.
Η σύνθεση: Νέτο, Τόμοβιτς, Γκονσάλο Ροντρίγκες, Σάβιτς (82' Πασκουάλ), Μάρκος Αλόνσο, Νταβίντ Πισάρο, Ακουιλάνι, Μπόρχα Βαλέρο, Κουαδράδο, Μπαμπακάρ (70' Ίλιτσιτς), Μάριο Γκόμεθ (57' Μπερναρντέσκι).
Φιορεντίνα - Τζένοα 0-0

Γκινγκάμπ

Η κορυφή στο γαλλικό πρωτάθλημα άλλαξε χέρια χάρη στην Γκινγκάμπ, καθώς νίκησε με 2-1 την Μπορντό, έτσι αυτή έπεσε από την πρώτη θέση και ανέβηκε η Λιλ. Ο Μουσταφά Ντιαλό άνοιξε το σκορ στο 26', το 2-0 έκανε ο Κριστόφ Μαντάν στο 34' με πέναλτι, για να μειώσει απλά ο Σεΐκ Ντιαμπατέ στο 83'. Περισσότερα εδώ.
Η σύνθεση: Σαμασά, Μπακά, Κερμπρά, Σορμπόν, Λεβέκ, Ντιαλό, Ματίς, Μαρβό (77' Σβαρτς), Μποβού, Πιέ (73' Ζιρές), Μαντάν (85' Ανγκουά).
Γκινγκάμπ - Μπορντό 2-1


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου