ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Νίκη με τριαρα χαλαρα επί του ΟΦΗ με το μυαλο στην Ατλέτικο (pics+videos)

Νίκη με τριαρα χαλαρα επί του ΟΦΗ με το μυαλο στην Ατλέτικο (pics+videos)

14/09/2014


 
Ο Θρύλος έκαμψε την αντίσταση των Κρητικών στο Καραϊσκάκη με 3-0 και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στο ματς της Τρίτης!



Σε μία ακόμη νίκη στην εφετινή Super League έφτασε το βράδυ του Σαββάτου ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε 3-0 του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη.

Ελάχιστες ημέρες πριν την αναμέτρηση με την Ατλέτικο στο Καραϊσκάκη, ο Θρύλος έκανε το καθήκον του στις εγχώριες διοργανώσεις και πλέον επικεντρώνεται αποκλειστικά στη μεγάλη πρεμιέρα του εφετινούUEFA Champions League!


Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με δυναμική ενδεκάδα και αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Ρομπέρτο ήταν κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα δεξιά ήταν ο Σαλίνο, αριστερά ο Μαζουάκου και στόπερ οι Αυλωνίτης και Αμπιντάλ. Στον άξονα, ως κεντρικοί μέσοι, ήταν οι Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι, ενώ μπροστά τους, ως ελεύθερος, σε ρόλο επιτελικού χαφ, ήταν ο Ντομίνγκεζ. Στις πτέρυγες ήταν δεξιά ο Ντουρμάζ, αριστερά ο Αφελάι και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Διαμαντάκος.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Θρύλος θέλησε να αναλάβει την πρωτοβουλία. Η μπάλα περνούσε πολύ από τα πόδια του Μιλιβόγεβιτς, νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα για τον κ. Μίτσελ. Πιο πίσω ήταν, επίσης νέο πρόσωπο, ο Τάσος Αυλωνίτης. Πρώτη εμφάνιση, στο Καραϊσκάκη, για τον Τζίμι Ντουρμάζ. Ο Μιλιβόγεβιτς ζητούσε την πρώτη μπάλα, αφήνοντας τον Κασάμι και τον Τσόρι να είναι πιο ελεύθεροι και πιο μπροστά.

Το 4-3-3 του κ. Μίτσελ γινόταν συχνά πολύ «σαφές», αφού ο Αφελάι από αριστερά και ο Ντουρμάζ από δεξιά συνέκλιναν πολύ και έπαιζαν πολύ κοντά στον Διαμαντάκο, πατώντας περιοχή. Από κοντά και ο Ντομίνγκεζ, ο οποίος έμπαινε αρκετά στην αντίπαλη περιοχή. Στο πρώτο τέταρτο ο ΟΦΗ δυσκολευόταν να περάσει τη σέντρα… Ο Ολυμπιακός πίεζε πολύ και ψηλά και οι Κρητικοί περίμεναν στο μισό γήπεδο.

Η πίεση του Θρύλου απέφερε καρπούς αρκετά νωρίς και το προβάδισμα στο σκορ από το 22’. Και μάλιστα, η πίεση έφερε και άλλες ευκαιρίες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μετά το 1-0! Ο Αφελάι έπαιζε δίχως… σταθερή θέση, αφού βρισκόταν πότε δεξιά και πότε αριστερά, παίζοντας πολύ ελεύθερα. 


Σιγά-σιγά ανέβασε την απόδοσή του και ο Ντουρμάζ, αν και στα πρώτα λεπτά έδειχνε λίγο «έξω» από τα νερά του δεξιά. Μάλιστα, η άνοδος αυτή την απόδοσή του, του έφερε και το γκολ στο 44’ και προβάδισμα δύο τερμάτων για τον Ολυμπιακό.

10




Αποτέλεσμα ημιχρόνου, καθόλα δίκαιο, το 2-0 υπέρ της ομάδας μας και έτσι οι δυο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

4


Ο Ολυμπιακός άρχισε απαράλλαχτος το δεύτερο μέρος, ενώ πολύ νωρίς έδειξε ότι ψάχνει και άλλο/άλλα γκολ! Κασάμι και Ντουρμάζ σαν… πύραυλοι, παράσερναν τον Ολυμπιακό σε εξαιρετικό ρυθμό. Ο σπουδαίος Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ έκανε στο 54’ το… απίθανο και έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στον Θρύλο!
 
6
ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ...
5 copy
Ο ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ..ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ

TI EBAΛΕΣ ΡΕ ΑΛΕΞΕΝΔΡΕ ΜΕΓΑ?
 Λίγο μετά, για λόγους συντήρησης δυνάμεων, άφησε τη θέση του στον Μπενίτες και ο Παραγουανός πέρασε στην επίθεση. Λίγο νωρίτερα ο Διαμαντάκος είχε αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και στο γήπεδο είχε μπει ο Κώστας Μήτρογλου, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος χειροκρότησε έντονα βλέποντάς τον να επανεμφανίζεται με τα ερυθρόλευκα!
Η διάταξη άλλαξε σε 4-4-2, με τον Μήτρογλου και τον Μπενίτες να είναι στην κορυφή και τους Κασάμι-Μιλιβόγεβιτς κεντρικούς μέσους.

111

Ο Ολυμπιακός συνέχισε σε έντονο ρυθμό και έδειχνε, σε κάθε του επίθεση, ότι μπορεί να σκοράρει. Το δίδυμο Μήτρογλου-Μπενίτες έδειχνε να έχει πολλή ενέργεια και γέμιζε την αντίπαλη περιοχή. Συνολικά, η κυριαρχία του Ολυμπιακού στο ματς ήταν συνεχής και απόλυτη… Λίγο αργότερα ετοιμάστηκε να μπει στο ματς και ο Μπουχαλάκης, ο οποίος αντικατέστησε τον Αφελάι.
Ο Κώστας Μήτρογλου στην επανεμφάνιση του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έψαξε το γκολ, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει και του ματς της Τρίτης.

Στο τελευταίο διάστημα του αγώνα ο Θρύλος, σκεπτόμενος και τη μεγάλη πρεμιέρα του εφετινού UEFA Champions League με αντίπαλο την Ατλέτικο, την προσεχή Τρίτη, έκανε συντήρηση δυνάμεων. Παρέμενε κυρίαρχος στο ματς, κοντρολάροντας τον ρυθμό. Αδιακρίτως συνέχισε να… βάλλει κατά της εστίας του Λόρια ο Κασάμι! Η ουσία είναι πως πριν από το μεγάλο ματς της Τρίτης ο Θρύλος έκανε μία πειστική εμφάνιση, κέρδισε σε ρυθμό και ψυχολογία και πλέον στρέφει το βλέμμα του στην Ατλέτικο.

 Tα goal και τα highlights της αναμετρησης


Οι συνθεσεις των δυο ομαδων
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουάκου, Αυλωνίτης, Αμπιντάλ, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντομίνγκεζ (57’ Μπενίτες), Ντουρμάζ, Αφελάι (68’ Μπουχαλάκης), Διαμαντάκος (55’ Μήτρογλου).
ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μπανούσης (62’ Κάλαϊτζιτς), Μονιάκης, Κλέιτον Τζορτζ (62’ Φερούζ), Λαμπρόπουλος, Μεϊτέ, Περογαμβράκης (79’ Ροβίθης), Στάθης, Μακρής.
ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»
ΣΚΟΡΕΡ: 22’ Αντελέγιε (αυτ.), 44’ Ντουρμάζ, 54’ Ντομίνγκεζ / -
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αν. Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου)
ΒΟΗΘΟΙ: Δ. Ευθυμιάδης (Πιερίας), Χρ. Ακρίβος (Κορινθίας)
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ: Γ. Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: Γ. Μπίκας (Χαλκιδικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 40’ Διαμαντάκος / 12’ Μπανούσης, 40’ Μεϊτέ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: - / -
ΔΟΚΑΡΙΑ: 63’ Μπενίτες / - 

Οι δηλώσεις των παικτών μας 


Τζίμι Ντουρμάζ: «Ήταν σημαντικό που βάλαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο γιατί παίζαμε με μια ομάδα που αμυνόταν κυρίως και είναι πάντα δύσκολο. Το ότι βάλαμε τα γκολ μας έδωσε την ευκαιρία για περισσότερες φάσεις στη συνέχεια και ήρθε και το τρίτο. Κάθε ομάδα που παίζει στο UEFA Champions League είναι καλή. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και προπονούμαστε σκληρά. Επέστρεψαν οι διεθνείς -είχαμε αυτή τη δυσκολία σήμερα λόγω των παιδιών που έλειπα αυτό τον καιρό- έχουμε δύο μέρες ακόμα μπροστά μας και ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι την Τρίτη. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήμουν λίγες μέρες στην ομάδα, είχα λίγες προπονήσεις, ήταν σκληρό εκτός έδρας ματς.

 3

Δεν τα είχα πάει καλά σε γενικές γραμμές. Σήμερα ήταν διαφορετικά, είχα κάνει περισσότερες προπονήσεις, είναι πολύ διαφορετικό στην έδρα σου. Θα βλέπετε βελτίωση συνεχώς, προσπαθώ για αυτό. Αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση σήμερα από τη νίκη με 3-0. Η Ατλέτικο ήταν περσινή φιναλίστ, είναι μεγάλη ομάδα. Είμαστε προετοιμασμένοι για να προσεγγίσουμε όλα τα ματς του UEFA Champions League όπως πρέπει».

Τάσος Αυλωνίτης: «Ήταν σημαντικό το ότι προηγηθήκαμε νωρίς και σχεδόν τελειώσαμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Είναι επικίνδυνα αυτά τα ματς, γιατί ενόψει Ατλέτικο είναι σημαντικό να ξεκουραστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές και να μην έχουμε τραυματισμούς. Ευτυχώς κύλησαν όλα καλά, πολύ καλή εμφάνιση και μια νίκη που μας άξιζε. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, με έκαναν να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή. Όλοι μας πιστεύω βάλαμε το λιθαράκι μας για να έρθει μια νίκη σημαντική που προηγείται της πρεμιέρας του UEFA Champions League. Την ώρα που με χειροκρότησε ο κόσμος για την επέμβαση που έκανα ανατρίχιασα αλλά πρέπει να κοιτάμε πάντα την επόμενη φάση και σε κάθε μονομαχία να βγαίνω νικητής. Αφήνω πίσω μου κάθε καλή φάση και κοιτάω την επόμενη. Είναι δύσκολη η πρεμιέρα με την Ατλέτικο, παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Το ματς βέβαια είναι στην έδρα μας αι στην έδρα μας δεν φοβόμαστε κανένα. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και εύχομαι να κάνουμε μια μεγάλη νίκη».

Οι δηλώσεις του κ. Μίτσελ

Διαβάστε τις δηλώσεις του κ. Μίτσελ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.

 

Τι κρατάτε από το σημερινό παιχνίδι ενόψει του αγώνα με την Ατλέτικο; Υπήρχαν παίκτες που αγωνίστηκαν πρώτη φορά όπως οι Μήτρογλου, Μιλιβόγεβιτς και Αυλωνίτης.
Η αλήθεια είναι πώς το ματς ήταν αρκετά καλό. Ξεκίνησε με ένταση, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, πίεση και αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Είμαστε ευχαριστημένοι. Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και όταν έπρεπε να αμυνθούμε και όταν έπρεπε να επιτεθούμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την κυκλοφορία και αν δεν έπαιζε ο Λορία, δεν θα μιλούσαμε για καλό τερματοφύλακα, αλλά για πολλά γκολ.
Μπορείτε να μας κάνετε ένα σχόλιο για τον Μήτρογλου;
Είδαμε πως ο Μήτρογλου είναι ένας παίκτης που αγαπάει ο κόσμος. Όλοι είναι χαρούμενοι για την επιστροφή του. Η ομάδα μας είναι διαφορετική με τον Κώστα ή χωρίς. Δεν στερεί όμως κάτι από την απόδοση του Διαμαντάκου, δουλεύει πολύ και είμαστε ευχαριστημένοι από αυτόν.
Έχετε καταλήξει στο σχήμα της Τρίτης και κατά πόσο σας έχει επηρεάσει το σημερινό ματς ενόψει Ατλέτικο;
Όχι δεν θα αλλάξουμε την ιδέα του παιχνιδιού που έχουμε προετοιμάσει. Δεν θα το αλλάξουμε επειδή η Ατλέτικο κέρδισε την Ρεάλ. Η Ατλέτικο είναι μία ομάδα που δεν αλλάζει όταν παίζει με Ρεάλ, Μπαρτσελόνα ή Ολυμπιακό. Είναι μία ομάδα παράξενη. Πολύ καλή. Ακόμα κι όταν ξέρεις πώς παίζουν, είναι δύσκολο να την ξεπεράσεις. Θα δούμε ένα ωραίο παιχνίδι.
Έχετε καταλήξει;
Ναι, φυσικά. Θέλετε να τις μάθετε; Στείλτε μου το μέιλ σας, αλλά μην το πείτε στον Σιμεόνε.
Τι πιθανότητες έχουν να επιστρέψουν στην αποστολή οι Μανιάτης, Μποτία, Εντινγκά και Σιόβας;
Το καλό είναι ότι δεν χάσαμε σήμερα κάποιον από τους παίκτες μας. Ο Εντινγκά σήμερα δεν ήταν στην αποστολή γιατί χθες γύρισε από την Εθνική. Ο Μποτία δεν θέλαμε να ρισκάρουμε, γιατί είχε κάποιες ενοχλήσεις. Ο πιο αμφίβολος είναι ο Μανιάτης. Δεν ξέρουμε αν θα είναι μαζί μας.
Τα τελευταία τρία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει τρεις ήττες. Θα αλλάξει αυτό φέτος κι αν ναι που πιστεύετε ότι θα κριθεί αυτό;
Τον τελευταίο χρόνο περάσαμε τη φάση των ομίλων. Αν είναι να χάσουμε το πρώτο ματς και να πάμε τελικό, ας το χάσουμε. Και η Ατλέτικο δεν έχει κάποιον παίκτη καλό στο κέντρο, αλλά εξαιρετικό σύνολο που δύσκολα μπορείς να την κερδίζεις. Κοιτάξτε τις αποδόσεις που έχει η Ρεάλ και σήμερα δεν κέρδισε την Ατλέτικο. Εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε την απάντησή μας απέναντι στην φιναλίστ.

Η Συνεντευξη Τυπου


Τα στατιστικα της αναμετρησης



 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου