ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Και το ταξιδι στα αστερια ξεκινα...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥ(video

Και το ταξιδι στα αστερια ξεκινα...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥ(video)

14/09/2014


Η συνεχομενη και συνεχως αυξανομενη παρουσια αλλα και αποδοση του Ολυμπιακου τον εχουν πλεον τοποθετησει στην θεση του μονομαχου,δηλαδη μιας ομαδας που ολες οι αλλες ομαδες το σκεφτονται δυο και τρεις φορες για την αντισταση που θα αντιμετωπισουν απο τους παικτες του το τεχνικο τιμ αλλα και την ασυληπτη στηριξη του αμιμητου ερυθρολευκου λαου ,ειδικα στο Γεωργιος Καραισκακης οπου θεωρειται ενα απο τα γηπεδικα Καστρα της Ευρωπης για καθε αντιπαλο.


Η Ατλετικο μονο ομαδα για υποτιμηση δεν ειναι και αυτο ο Ολυμπιακος το γνωριζει πολυ καλα οπως αντιστοιχα και η Ατλετικο,εγω προβλεπω πως θα ειναι μια αξιολογη αναμετρηση με θεαμα και γκολ και πως ολοι θα το ευχαριστηθουν ανεξαρτητου αποτελεσματος διοτι και οι δυο ομαδες ειναι υψηλου επιπεδου.

Ολυμπιακος κατ εμε εχει ολα τα πλεονεκτηματα με το μερος του αλλα οχι μονο ,εχει και τις δυνατοτητες με το ροστερ που διαθετει.
Ενα μειον της Ατλετικο ειναι που δεν θα εχει μαζι της τον προπονητη της λογω τιμωριας,κατι που εχει την σημασια του.

Ο Ολυμπιακος ειναι μια μπαρτουτοκαπνισμενη ομαδα και ξερει απο δυσκολα και εντος αλλα και εκτος εδρας και εχει αποδειξει ,ιδιαιτερα τα τελευταια χρονια πως χτυπαει τα παιχνιδια στα ισα και δεν υπολογιζει και σεβεται παραπανω αποσο πρεπει κανεναν αντιπαλο.
Διαθετει το καταληλο ροστερ με παικτες-μαχητες που τα δινουν ολα σε καθε παιχνιδι,ειναι θεμα χρονου να δου πολυ ποιοτικοτερο θεμα απο την υπαρχουσα ομαδα.
Το ταξιδι του Ολυμπιακου μας λοιπον ξεκιναει ολοι εμεις που ειμαστε στο πλευρο του,μια γροθια υου ευχομαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥ...
 



Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει και το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ανοίγει τις πύλες του για να φιλοξενήσει τον αγώνα πρεμιερας του Ολυμπιακού με την Ατλετικο Μαδριτης.


Το ταξίδι του Ολυμπιακού στο Champions League ξεκινάει κόντρα σε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται πλέον στις μεγαλες ομαδες  της Ευρώπης.O Oλυμπιακος δεν εχει  έχει αναμετρηθεί με την Ατλετικο ποτέ στο Τσάμπιονς Λιγκ.Μια φορά συναντήθηκαν στο Κύπελλο Κυπελλούχων (1993), για την προημιτελική φάση, με τους Ισπανούς να προκρίνονται με ισοπαλία 1-1 στο ΟΑΚΑ και νίκη 3-1 στο "Βιθέντε Καλντερόν".

Το προφίλ της Ατλέτικο Μαδρίτης

Το προφίλ της Ατλέτικο Μαδρίτης

Την περασμένη χρονιά οι "ροχιμπλάνκος" έκαναν απίστευτες υπερβάσεις. Κανείς δεν περίμενε ότι η ομάδα του Σιμεόνε θα έφτασε τόσο ψηλά. Με απίστευτη διάρκεια και σταθερότητα όλη τη χρονιά.
Κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας, με ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική στο "Καμπ Νόου" κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Και έχασε το Τσάμπιονς Λιγκ μέσα από τα χέρια της, καθώς η Ρεάλ την ισοφάρισε στον τελικό, στις καθυστερήσεις!
Κανείς δεν περίμενε ότι μπορούσε να φτάσει τόσο ψηλά… Όσο για φέτος. Έκανε ιδανική αρχή με την κατάκτηση του ισπανικού Σούπερ Καπ κόντρα στην μισητή Ρεάλ! Όμως το μεγαλύτερό της πρόβλημα είναι πως τώρα όλοι την έχουν μάθει. Και το στοιχείο του αιφνιδιασμού που είχε πέρσι, δεν υπάρχει πια…
Παράλληλα με τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, σε καίριες θέσεις, οι Μαδριλένοι είναι αναγκασμένοι να παίξουν λίγο διαφορετικό στιλ ποδοσφαίρου. Κι αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα, παράλληλα με την ικανότητα να κάνει πρωταθλητισμό για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Ημερομηνία Ίδρυσης: 26 Απριλίου 1903
Χώρα: Ισπανία
Πόλη: Μαδρίτη
Παρατσούκλι: Ροχιμπλάνκος, Κολτσονέρος
Πρόεδρος: Ενρίκε Θερέθο
Εγχώριοι τίτλοι: 10 Πρωταθλήματα Ισπανίας, 10 Copa del Rey, 2 Σούπερ Καπ Ισπανίας
Διεθνείς τίτλοι: 2 Europa League, 1 Κύπελλο Κυπελλούχων, 2 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 1 Κύπελλο Ιντερτότο, 1 Διηπειρωτικό

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ντιέγκο Σιμεόνε
Αν και μόλις 44 ετών, ήδη έχει πετύχει πολλά. Αυτή η Ατλέτικο είναι δικό του δημιούργημα και ο περσινός τίτλος του πρωταθλητή Ισπανίας, μια επιβράβευση για το έργο του! Ο "Τσόλο" μετράει ήδη 5 τίτλους στη Μαδρίτη και πριν πάει εκεί, είχε δύο πρωταθλήματα Αργεντινής, με Εστουντιάντες και Ρίβερ Πλέιτ.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Έχασε αρκετούς παίκτες μεταξύ των οποίων τους Ντιέγκο Κόστα, Φελίπε Λουίς και Αντριάν, αλλά και τον Κουρτουά που γύρισε στην Τσέλσι! Η μετακίνηση του Ισπανό-Βραζιλιάνου σέντερ φορ στους "μπλε" του Λονδίνου άλλαξε το αγωνιστικό της πρόσωπο. Πληθώρα κινήσεων ενίσχυσης με πιο σημαντική τον Μάντζουκιτς, όπως και τους Γκριεζμάν, Ραούλ Χιμένες, Σικέιρα.
ΓΗΠΕΔΟ: "Βιθέντε Καλντερόν" (54.907)
Βρίσκεται στην περιοχή της Αργκανθουέλα. Το 1966 άνοιξε τις πύλες του, ολοκληρώθηκε το 1970 και το 1971 μετονομάστηκε στη σημερινή του ονομασία. Ήταν το πρώτο ισπανικό γήπεδο που αναβαθμίστηκε στην κατηγορία των 5 αστέρων της ΟΥΕΦΑ! Βρίσκεται κοντά στις στάσεις της γραμμής 5 του μετρό, "Πιραμίδες" και "Μαρκές ντε Βαντίγιο".
ΡΟΣΤΕΡ
Τερματοφύλακες
1. Μιγκέλ Άνχελ Μογιά
13. Γιαν Όμπλακ
Αμυντικοί
2. Ντιέγκο Γκοντίν
3. Γκιλιέρμε Σικέιρα
12. Τόμπι Αλντερβάιρελντ
15. Κριστιάν Ανσάλντι
18. Χεσούς Γκάμεθ
20. Χουανφράν
22. Εμιλιάνο Ινσούα
23. Ζοάο Μιράντα
24. Χοσέ Χιμένες
Μέσοι
4. Μάριο Σουάρεθ
5. Τιάγκο Μέντες
6. Κόκε
7. Αντουάν Γκριεζμάν
8. Ραούλ Γκαρθία
10. Αρντά Τουράν
14. Γκάμπι (C)
17. Σαούλ Νίγκεθ
21. Κριστιάν Ροντρίγκες
Επιθετικοί
9. Μάριο Μάντζουκιτς
11. Ραούλ Χιμένες


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου