ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Πεντάρα από τους Νέους

Πεντάρα από τους Νέους

14/09/2014

Πεντάρα από τους Νέους

Σούπερ μπάλα από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, στο ματς με τον ΟΦΗ. Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα συνέτριψαν στο Ρέντη με 5-1 τους αντίστοιχους της ομάδας του Ηρακλείου και έδειξαν έτοιμοι για το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Τρίτη, για το Youth League.
Οι νεαροί "ερυθρόλευκοι" κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό και ουσιαστικά "καθάρισαν" το ματς από το πρώτο ημίωρο όταν και προηγήθηκαν 3-0, για να κλείσουν το ημίχρονο με 4-1.
Σκόρερ οι Σάλιακας (16’ με φάουλ), Βέργος (26’ με πλασέ) και Ιγνατίδης (28’ με σουτ) και Γαρεφαλάκης (36’ με πλασέ), με τον ΟΦΗ να μειώνει στις καθυστερήσεις σε 4-1 με τον Χρηστάκη.
Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός έριξε το ρυθμό και δεν ήταν το ίδιο κινητικός όπως στο πρώτο 45λεπτο. Αλλά το γκολ δεν έλειψε. Σκόρερ για τους Νέους του Θρύλου ο Βέργος, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 59’, που διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στρέζος (46’ Ηλιάδης), Σάλιακας, Τσιμίκας (45+1’ Μακροστέργιος), Βατουσιάδης, Βούρος, Καραχάλιος, Γαρεφαλάκης, Λάτσι, Μεγαρίτης, Ιγνατίδης (62’ Τόλι).


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου