ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Media και Champions League:Το τηλεοπτικο προγραμμα Τριτης και Τεταρτης

Media και Champions League:Το τηλεοπτικο προγραμμα Τριτης και Τεταρτης

15/09/2014


Το Champions League, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με τη συμμετοχή του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού, ξεκινάει και κάνει ακόμη πιο «όμορφη τη μέρα» στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 21:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον πρώτο αγώνα των «ερυθρόλευκων» στη φάση των ομίλων, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης.
Στην περιγραφή του μεγάλου αγώνα από το «Γ. Καραϊσκάκης», θα είναι ο Γιάννης Καραλής και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Web TV του Novasports.gr.

Τα κανάλια Novasports, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα και το άρτιο τεχνικό επιτελείο, ετοιμάζουν μία ακόμα μεγάλη παραγωγή, προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν τον αγώνα, με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, από το «Γ. Καραϊσκάκης». Η αρχή γίνεται σήμερα, Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, με τη ζωντανή μετάδοση από το Novasports 24 HD και από το Web TV του www.novasports.gr, των συνεντεύξεων Τύπου του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, και του προπονητή της Ισπανικής ομάδας, Ντιέγκο Σιμεόνε, καθώς και των ποδοσφαιριστών που θα εκπροσωπήσουν τις δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού θα μεταδοθεί στις 16:55 και η συνέντευξη Τύπου της Ατλέτικο Μαδρίτης θα καλυφθεί στις 19:25.

Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, τα κανάλια Novasports θα βάλουν τους συνδρομητές στο κλίμα του μεγάλου αγώνα από τις 20:00, με το Pre game show με παρουσιαστή τον Δημήτρη Παπανικολάου και καλεσμένους τον Λουτσιάνο Γκαλέτι και τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού στη Λατινική Αμερική και ο παλιός άσος των «ερυθρόλευκων» και νυν ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία και οι δύο έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν, ενώ τις δικές του προβλέψεις θα κάνει o παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Ηλίας Πουρσανίδης.

Παράλληλα, θα υπάρχει ρεπορτάζ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, καθώς και ειδικά αφιερώματα από παλαιότερες αναμετρήσεις Ολυμπιακού και Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και τι προϊστορία υπάρχει στις αναμετρήσεις των ερυθρόλευκων με ισπανικές ομάδες, όπως και της πρωταθλήτριας Ισπανίας με ελληνικούς συλλόγους. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το Post game show και θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Μεγάλα παιχνίδια στην πρεμιέρα των ομίλων

Η βραδιά όμως περιλαμβάνει και άλλες μεγάλες αναμετρήσεις. Μπορούσια Ντόρτμουντ και Άρσεναλ, αναμετρώνται σε ένα ματς που ξυπνάει αναμνήσεις από παλαιότερες συγκρούσεις, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του Ολυμπιακού, η Γιουβέντους θα κοντραριστεί με τη Μάλμε. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, υποδέχεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη Βασιλεία, ενώ η Λίβερπουλ θα αναμετρηθεί με τη Λουντογκόρετς. Το δικό τους ενδιαφέρον έχουν τα παιχνίδια, Μονακό – Λεβερκούζεν, Μπενφίκα – Ζενίτ και Γαλατασαράι – Άντερλεχτ.

Την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου τα αθλητικά κανάλια της Nova θα καλύψουν επίσης σπουδαία παιχνίδια. Μπαρτσελόνα – ΑΠΟΕΛ, Τσέλσι – Σάλκε, Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Άγιαξ – Παρί Σεν Ζερμέν υπόσχονται συναρπαστικό ποδοσφαιρικό θέαμα, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι αγώνες Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σαχτάρ, Πόρτο – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Μάριμπορ – Σπόρτινγκ.

Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με τη Λίλα Κουντουριώτη, προβάλλεται και τις δύο ημέρες από το Novasports 4, στις 21:35 έως και το τέλος των αγώνων. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD με το Γιώργο Λιώρη, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου

21:45 Ολυμπιακός – Παρί Σεν Ζερμέν, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιάννη Καραλή και Αντώνη Καρπετόπουλου και audio από το Web TV του Novasports.gr
21:45 Μπορούσια Ντόρτμουντ - Άρσεναλ, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης - Βασιλεία, Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη
21:45 Λίβερπουλ – Λουντογκόρετς, Novasports 6 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
21:45 Γιουβέντους – Μάλμε, Novasports 7 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου
23:45 (rec) Μονακό - Λεβερκούζεν, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
23:45 (rec) Μπενφίκα - Ζενίτ, Novasports 4 σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου
23:45 (rec) Γαλατασαράι - Άντερλεχτ, Novasports 7 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου

21:45 Μπαρτσελόνα - ΑΠΟΕΛ, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και audio από το Web TV του Novasports.gr
21:45 Τσέλσι - Σάλκε, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου
21:45 Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports 3 σε περιγραφή του Τάκη Κουλουμπή
21:45 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σαχτάρ, Novasports 6 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη
21:45 Άγιαξ – Παρί Σεν Ζερμέν, Novasports 7 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
23:45 (rec) Πόρτο – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Novasports και & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
23:45 (rec) Μάριμπορ - Σπόρτινγκ, Novasports 3 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
19/9, 22:00 (rec) Μπάγερν – Μάντσεστερ Σίτι, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

Παράλληλα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link http://www.novasports.gr/TvGuideMatches.aspx?a_id=273599 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

UEFA YOUTH LEAGUE

Ολυμπιακός – Ατλέτικο Μαδρίτης,
Τρίτη 16/9 19:00, Novasports 1 και Novasports 1 HD

Επίσης, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, νωρίτερα στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και τον αγώνα των Νέων των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 19:00 θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, από το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στου Ρέντη, ο αγώνας Ολυμπιακός – Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του UEFA Youth League, της διοργάνωσης του Champions League για τις ομάδες Νέων που συμμετέχουν φέτος στους ομίλους. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ηλίας Βλάχος και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου