ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Άρχισε τις... "πιστολιές"!

Άρχισε τις... "πιστολιές"!

12/2/2014

Άρχισε τις...  
Τα γκολ του Κώστα Μήτρογλου περιμένουν πως πως στην Φούλαμ με τον διεθνή στράικερ να στέλνει το πρώτο του μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα ο "πιστολέρο" έκανε την πρώτη του εμφάνιση, αφού αγωνίστηκε με την ομάδα Κ21 των "Κότατζερς" στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με την αντίστοιχη της Άστον Βίλα. Η Φούλαμ επικράτησε 5-3 με τον Μήτρογλου να ήταν εντυπωσιακός, σημειώνοντας δυο γκολ.
Άνοιξε το σκορ στο 19' ενώ στο 23' έκανε το 0-2 με δυο εξαιρετικά τελειώματα. Παράλληλα είχε ευκαιρία να σημειώσει χατ τρικ, λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον πορτιέρο της Άστον Βίλα, Σίγκριστ, να κάνει μια σωτήρια επέμβαση. Επίσης στο 55' είδε το σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι.
Τα άλλα τέρματα της Φούλαμ πέτυχαν οι Γούντροου (78', 82'), Ρόντακ (85'-ο πορτιέρο της Φούλαμ έκανε βολέ, ευνοήθηκε απο τον δυνατό άνεμο, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα!).
Σούπερ η πρώτη παρουσία του Μήτρογλου, τον οποίο ο τεχνικός της πρώτης ομάδας, Ρενέ Μόλενστιν, έστειλε να παίξει με αυτή των Νέων για να αρχίσει να μπαίνει καλύτερα στο πνεύμα του αγγλικού ποδοσφαίρου και να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση, ώστε να είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα. Είναι κάτι που συνηθίζεται στις ομάδες της Αγγλίας. 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου