ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παντα επαιζε στα δυσκολα...

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παντα επαιζε στα δυσκολα...

28/08/2014


Η κληρωτίδα ανέδειξε ως αντιπάλους του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ την Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Γιουβέντους και τη Μάλμε. Ο όμιλος μόνο εύκολος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, δεδομένου ότι απέναντί του θα βρει την πρωταθλήτρια Ισπανίας, την πρωταθλήτρια Ιταλίας και την πρωταθλήτρια Σουηδίας.
Κι επειδή αυτό ακούγεται ως μη ενδιαφέρον, καθώς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση συμμετέχουν κυρίως πρωταθλητές, μόνο έτσι δεν είναι.

Ο όμιλος του Ολυμπιακού είναι ο μοναδικός από τους οχτώ, συνολικά, στον οποίο συμμετέχουν αποκλειστικά και μόνο πρωταθλήτριες ομάδες. Στους υπόλοιπους επτά ομίλους αυτό δεν ισχύει, καθώς συμμετέχουν σύλλογοι που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους ως δεύτεροι ή ακόμα και ως τρίτοι…
Και επειδη πολλοι δικαια ειπαν οτι ειναι δυσκολος ο ομιλος αλλα και οι απαισιοδοξοι οτι δεν ποερναμε κλπ...ενα εχω να πω...
Ειτε ενισχυθει και αλλο ο Ολυμπιακος ειτε οχι ο ΘΡΥΛΟΣ επαιζε παντα στα δυσκολα και ποτε με καφενεια τυπου Μιντιλαντ που παιζει ο βαζελας...και την Ζιμπρου που παιζει ο μπαοκ και τρωει και φαπα...
Τι περιμεναν δηλαδη οι απαισιοδοξοι? οτι θα παιζαμε με την κατω Μαγουλα? στην κορυφαια διασυλογικη διοργανωση του πλανητη παιζουμε με τους μεγαλυτερους συλογους με βαριες ιστοριες και φανελες ,κατοχοι ενος η πολλων Ευρωπαικων τιτλων και ο Ολυμπιακος πασχιζει να βρεθει και αυτος στην θεση που του αξιζει,την κατακτηση του Ευρωπαικου τιτλου,ολοι μας αυτο ονειρευομαστε και με μιζεριες και φοβιες δεν παμε πουθενα ,ολες οι αναμετρησεις θα ειναι δυσκολες γιατι οσες ομαδες βρισκονται σε αυτην την διοργανωση σιγουρα δεν βρισκονται τυχαια,ακομα και η πρωταρα Μαλμε. Ο φετεινος Ολυμπιακος εχει δειξει πως μπορει ,ηδη απο τις προηγουμενες χρονιες εχει κλεισει ηδη την ψαλιδα κανοντας διπλα εκτος εδρας με μεγαλους συλογους και παιζοντας για την νικη και οχι να κλεινετε στα μετοπισθεν.
Ο Ολυμπιακος αλλαξε και παει για το καλυτερο, και τωρα ειναι η ωρα να το αποδειξει...με αντιπαλους πιο  ισχυρους  απο αυτον ετσι εχει μαθει να παιζει ο ΘΡΥΛΟΣ ολα του τα χρονια..
Περιμενουμε και την περαιτερω ενισχυση απο τον προεδρο μας Βαγγελη Μαρινακη,και με την δυναμη του αμιμητου ερυθρολευκου λαου ολοι μαζι δεμενοι μια γροθια μια οικογενεια οπως ειμαστε εχουμε ολα τα προσοντα να φτασουμε τον ΘΡΥΛΟΣ ακομα ψηλοτερα.
Οπου θα βρισκομαστε λοιπον αναμεσα σε δικους μας η αλλοθρησκους μια λεξη πρεπει να βγαινει απο τα χειλη μας

Θρυλος για παντα λοιπον,και στα ευκολα και στα δυσκολα


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου