ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Super League:Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής,οι ωρες μεταδοσης και οι...σφυριχτρες.

Super League:Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής,οι ωρες μεταδοσης και οι...σφυριχτρες.

30/08/2014
 
 
Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό ξεχωρίζει στη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ενώ έχουμε την πρεμιέρα της Καλλονής στο γήπεδό της. Συνέχεια θέλει ο ΠΑΣ, νίκη ψάχνει ο Πανθρακικός.

Δεν έχει μόνο στο Αγρίνιο αγώνα
Το «δύο στα δύο» θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά τη νίκη (3-1) επί της Νίκης Βόλου θέλει να αποδράσει με το «διπλό» από την έδρα του Παναιτωλικού.

Οι Πειραιώτες που έμαθαν και τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στο φετινό Champions League πλέον στρέφουν αποκλειστικά το ενδιαφέρον τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, ώστε από νωρίς να βάλουν τις βάσεις για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.


Από την πλευρά τους, οι Αγρινιώτες – μετά την ήττα (1-0) από τον ΟΦΗ στα τελευταία λεπτά – θέλουν να κάνουν την έκπληξη, όπως την περσινή σεζόν που είχαν κρατήσει στο «μηδέν» την αντίστοιχη αναμέτρηση.

Νωρίτερα, στις 19:15, έχουμε τους αγώνες που θα ανοίξουν τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μετά από έναν χρόνο που γύρισε όλη την Ελλάδα, αφού δεν είχε έδρα, η Καλλονή επιστρέφει στον «Τάρλα» και υποδέχεται τον Εργοτέλη. Ο σύλλογος της Μυτιλήνης κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από την Τούμπα και φιλοδοξεί ότι με «όπλο» την έδρα του θα κάνει καλύτερη πορεία από την περσινή. Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Κρητικοί – μετά την ήττα (2-1) στο εντυπωσιακό ματς με τον Πανιώνιο – θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν.

Τέλος, Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση στην Κομοτηνή. Οι Ακρίτες ηττήθηκαν με σκορ 2-1 στην Κέρκυρα και θέλουν από το γήπεδό τους να ξεκινήσουν την… αντεπίθεσή τους, ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία και στη συνέχεια φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Οι Ηπειρώτες, τώρα, είχαν ιδανική πρεμιέρα, καθώς νίκησαν τον Αστέρα Τρίπολης (3-1) και θέλουν να παραμείνουν στον δρόμο των επιτυχίων.


Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 30 Αυγούστου


ΚΑΛΛΟΝΗ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (19:15, NS1): Ζαχαριάδης Πραξιτέλης (Μακεδονίας)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (15:00, NS2): Αρετόπουλος Αλέξανδρος (Τρικάλων)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:30, NS2): Παππάς Ανδρέας (Αθηνών)

Κυριακή 31 Αυγούστου

SKODA ΞΑΝΘΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ (19:15, NS4): Δημητρόπουλος Αλέξανδρος (Φθιώτιδας)
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (19:15, NS7): Σπάθας Ηλίας (Πειραιά)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (19:15, NS3): Κουτσιαύτης Αλέξανδρος (Τρικάλων)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - Π.Α.Ο.Κ. (19:15, NS2): Καλογερόπουλος Χαράλαμπος (Αθηνών)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (21:30, NS1): Κουκουλάκης Μιχάλης (Ηρακλείου)

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου

Ο.Φ.Η. – ΒΕΡΟΙΑ (21:30, NS1): Στυλιάρας Δημήτριος (ΑΙΤ/ΝΙΑΣ)


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου