ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Περιμένει τον Ολυμπιακό η Λεβάντε

Περιμένει τον Ολυμπιακό η Λεβάντε

29/08/2014
 
 Πρόταση από τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Πάπε Ντιόπ φέρεται να περιμένει η Λεβάντε, σύμφωνα με τον ξένο Τύπο! Ήδη έχει βρει τον αντικαταστάτη του Σενεγαλέζου αμυντικού χαφ η ισπανική ομάδα!

Περιμένει τον Ολυμπιακό η Λεβάντε!
Όπως έχει αποκαλύψει ο Ισπανικός Τύπος, ο Ολυμπιακός έχει εισπράξει ήδη δύο αρνητικές απαντήσεις από τη Λεβάντε για την απόκτηση του Πάπε Ντιόπ, μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, η ομάδα της Ιβηρικής Χερσονήσου περιμένει και νέα προσέγγιση από τους «ερυθρόλευκους» για τον Σενεγαλέζο αμυντικό χαφ και εφόσον αυτή θα είναι κοντά στα δύο εκατ. ευρώ, τότε θα ανάψει το «πράσινο φως» για τη μεταγραφή του.

Μάλιστα, η Λεβάντε φέρεται να έχει… προνοήσει ήδη για το ενδεχόμενο της αποχώρησης του Πάπε Ντιόπ, με τον πιθανό αντικαταστάτη του να είναι ο Φρανσίσκο Σίλβα της Οσασούνα.

Τέλος, οι Ισπανοί αναφέρουν πως την Κυριακή (31/8) ο Πάπε Ντιόπ θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της Λεβάντε, στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπιλμπάο, με τον Σενεγαλέζο να είχε κι ένα τετ-α-τετ με τον προπονητή της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ, στην προπόνηση της Πέμπτης (28/8)…


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου