ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Μίτσελ: «Κοιτάμε μόνο εμάς»

Μίτσελ: «Κοιτάμε μόνο εμάς»

29/08/2014
 
 Αφοσιωμένος αποκλειστικά στη δική του δουλειά και όχι σε εκείνη που γίνεται από τις άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας δήλωσε ο Μίτσελ. «Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια», το σχόλιο του Ισπανού.

Μίτσελ: «Κοιτάμε μόνο εμάς»!
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας απέναντι στη Νίκη Βόλου (3-1) παρουσιάστηκε ο Μίτσελ, ο οποίος έδωσε το σύνθημα εν όψει της συνέχειας και για τον αγώνα στην έδρα του Παναιτωλικού.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στις μεταγραφές του Κώστα Μανωλά και του Ανδρέα Σάμαρη σε Ρόμα και Μπενφίκα, αντίστοιχα, ενώ υποστήριξε ότι υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα από όσα περιμένει ο κόσμος της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 51χρονος προπονητής στο Novasports


Αρχικώς θα ήθελα να μας πείτε τις εντυπώσεις σας από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είδαμε δύο από τους βασικούς αντιπάλους του Ολυμπιακού στο δρόμο προς τον τίτλο, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό να έχουν βαθμολογικές απώλειες. Εσείς τι εικόνα σχηματίσατε;

«Με όλο το σεβασμό στους αντιπάλους μας και στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, ο στόχος μας είναι να συγκεντρωνόμαστε μόνο στην εικόνα μας και στη δουλειά μας. Οπότε, για τη δική μας ομάδα έχουμε να σχολιάσουμε πως θέλουμε να παίζουμε καλά. Πιστεύουμε πως εμφανιστήκαμε καλά στην πρώτη αγωνιστική. Και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Προφανώς η εκκίνηση της ομάδας σας στο πρωτάθλημα, σας αφήνει ικανοποιημένο;

«Ναι, ναι. Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι. Γενικότερα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προετοιμασία που έχουμε κάνει. Ήταν μία προετοιμασία γεμάτη καινούργιες εμπειρίες και πρόσωπα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από όσα έγιναν στην προετοιμασία. Εμείς ακόμη προσπαθούμε να ενώσουμε και να καταλήξουμε στην ομάδα, γιατί έχουμε πάρα πολλές απώλειες και αφίξεις. Είμαστε ακόμη σε φάση οργάνωσης της ομάδας. Όμως, είμαστε ικανοποιημένοι».

Θα μας πείτε δύο λόγια για τις μεταγραφές του Σάμαρη και την πιο πρόσφατη, του Μανωλά;

«Από την ημέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό έχω συνηθίσει πια σε πάρα πολλά πράγματα. Δηλαδή, να βλέπω παίκτες μας να εξελίσσονται, να αναπτύσσονται και να φεύγουν για μεγαλύτερες ομάδες. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τους παίκτες που έχουμε, με την ομάδα που έχουμε, η οποία είναι πολύ καλή και σίγουρα θα βελτιωθεί και άλλο. Και να προσπαθούμε πάντα να ξεκινάμε σχεδόν από το μηδέν».

Αισθάνεστε πως έχετε τις κατάλληλες επιλογές στο ρόστερ για τις θέσεις των Μανωλά και Σάμαρη;

«Φυσικά. Το βλέπετε. Είμαι ικανοποιημένος. Πιστεύω πως έχουμε καλή ομάδα. Δεν συνηθίζω να παραπονιέμαι. Ούτε και να ζητάω πράγματα. Και στο κάτω - κάτω είμαι μόνο προπονητής. Δεν είμαι τίποτα παραπάνω. Προπονώ την ομάδα που έχω. Και προσπαθώ πάντα να την βελτιώνω. Δεν έχω να κάνω με τις αφίξεις ή με τις πωλήσεις παικτών».

Για τη θέση του αμυντικού μέσου, έχουμε δει κατά το παρελθόν τον Μανιάτη να παίζει εκεί. Επίσης, είδαμε τον Σιόβα να τον δοκιμάζετε σε αυτό το ρόλο στο φιλικό με την Ντιναμό Κιέβου στην Αυστρία, τον οποίο τον έχουμε δει να παίζει ως αμυντικός μέσος και πριν από λίγα χρόνια στο «Εμιρέιτς» κόντρα στην Αρσεναλ. Είναι οι επιλογές που έχετε κατά νου;

«Καταρχήν θα παίξει ο Εντινγκά σε αυτή τη θέση. Είναι ένας παίκτης ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το στιλ παιχνιδιού μας. Ξέρει πολύ καλά τη δουλειά που έχουμε κάνει, αλλά και αυτή που θέλουμε να κάνουμε. Σίγουρα, στο μέλλον θα δούμε και τον Μπουχαλάκη σε αυτή τη θέση. Χωρίς αμφιβολία τον Σιόβα. Αλλά θα ήθελα να δώσω χώρο και στον Φορτούνη. Ο Φορτούνης ήρθε αργά στην προετοιμασία, ενώ είδαμε ήδη τον Μπουχαλάκη να παίζει σε αυτή τη θέση. Όμως, όποιος και να παίξει, θέλουμε είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση, ο παίκτης που θα βρίσκεται στην ομάδα να γνωρίζει πολύ καλά τα παιχνίδι μας».

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο Μίτσελ που έβγαλε πέρυσι τον Σάμαρη, θα βγάλει φέτος τον Μπουχαλάκη.


«Θα ήταν μεγάλη χαρά για εμάς, γιατί είναι ένας παίκτης ο οποίος κάνει ότι ακριβώς του λέμε. Και εμείς αυτό ακριβώς θέλουμε».

Βεβαίως, προέχει η αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό, σε μία έδρα όπου πέρυσι συνάντησαν προβλήματα όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος. Θα θέλαμε την άποψή σας για τον αγώνα του Αγρινίου.

«Μας αρέσει πολύ η δουλειά του Παναιτωλικού. Μας αρέσει πολύ η ομάδα του. Πιστεύουμε πως ο Χάβος είναι πολύ καλός προπονητής. Συνεχίζει την πολύ καλή δουλειά. Έχει αλλάξει πολλούς παίκτες. Όμως, δεν έχει αλλάξει το στιλ του παιχνιδιού του. Μπορεί να είχαμε την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως το μυαλό μας είναι στο δικό μας Τσάμπιονς Λιγκ που είναι το Σάββατο στο Αγρίνιο. Επειδή όλοι θέλουμε να δούμε τον Ολυμπιακό στον Τσάμπιονς Λιγκ, τι καλύτερο υπάρχει τώρα από το να αντιμετωπίζουμε καλές ομάδες, όπως είναι ο επόμενος αντίπαλός μας».

Και σε ότι αφορά στους τραυματίες, εκτός βρίσκεται ο Φουστέρ. Από εκεί και έπειτα προλαβαίνει κάποιος εκ των Μποτία ή Αφελάι να αγωνιστεί το Σάββατο;

«Για τον Αφελάι είναι δύσκολη περίπτωση. Έχει κτυπήσει τον αστράγαλό του. Είναι πολύ καλύτερα, αλλά δε θέλουμε να το ρισκάρουμε για το Σάββατο. Ο Μποτία είναι σίγουρο πως μπορεί να αγωνιστεί».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου