ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Σας δουλευει σας κανει και τον μαγκα..

Σας δουλευει σας κανει και τον μαγκα..

24/08/2014

 Τωρα εγω τι αλλο να σας πω ?οτι δεν κουβαλατε μυαλο στο κεφαλι σας αλλα...μπουγατσα?

Καταντησατε να σας κανει τον μαγκα ο Σαβιδης και να σας κανει ντου και να πιανει οπαδο απο τον λαιμο? ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΤΕ?

Αν ειχε συμβει αυτο το πριστατικο στο Καραισκακη θα ειχε ηδη φυγει ο προεδρος αποβραδις...

Και για να μην με κατηγορησει κανεις οτι το παω οπαδικα και χαιρομαι να ειναι χαλια ο Παοκ και μπλα,μπλα,μπλα...καθε αλλο..

Οταν ενας ιδιοκτητης μια ομαδας πιανει εναν οπαδο απο τον λαιμο που παραπονιεται για το δουλεμα που του κανει εδω και δυο χρονια για μεγαλες μεταγραφες και βλεπει οτι χανει απο την κολοπετινιτσα...λογικο ηταν να τα παει στο κρανιο ο ανθρωπος και ποιος δεν θα ταπαιρνε?

Και εχουμε εναν ιδιοκτητη που παρολο που τον δουλευει τον πιανει απο τον λαιμο κιολας? πλακα κανουμε ρε?

Οταν λρεω εγω οτι πες μου με ποιον πας να σου πω ποιος εισαι κατι ξερω...

Οταν κανει παρεα με τον Αλαφουζο και αληλογλειφονται και βγαινουν αγκαλιτσα στον αγωνιστικο χωρο και στηνουν απο κοινου Κοινο Μετωπο κατα του Ολυμπιακου ,λες και δεν τους αξιζει τις φαπες που τους ριχνει δηλαδη και οτι μονο με την διαιτησια και με τραμπουκισμους μπορουν να παρουν αποτελεσμα...μετα απο ολα αυτα τι περιμενετε μπαοκια μου? να την γλυτωσει ο δικος σας? οχι βεβαια...

Ιβαν εισαι αλητης και αισχρος,και αυτην την χειρονομια εμεις σαν οπαδοι δεν την συγχωρουμε σε κανεναν,αλλα ο καθενας πρεπει να κοιταει τα του οικου του.

Δεν γινεται ομως να παραβλεψουμε οτι αυτες οι συμπεριφορες επιρεαζουν το Ελληνικο ποδοσφαιρο  γενικωτερα...και αν μη τι αλλο το υποβαθμιζουν.


Κριμα..

 Ιδου το συμβαν με τον γελοιο...

Έπιασε από τον λαιμό οπαδό ο Σαββίδης

 Ένταση δημιουργήθηκε μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Καλλονή στην Τούμπα, με τον Ιβάν Σαββίδη να πιάνει από τον λαιμό οπαδό του «Δικέφαλου του Βορρά»!

Έπιασε από τον λαιμό οπαδό ο Σαββίδης!
Σε αντιπαράθεση με οπαδό του ΠΑΟΚ ήρθε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή (1-1).

Πάνω στην ένταση της στιγμής, ο μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου του Βορρά» τον έπιασε από τον λαιμό με συνέπεια να δημιουργηθεί αρκετά μεγάλη ένταση έξω από το γήπεδο της Τούμπας! Στην συνέχεια αποχώρησε με το αυτοκίνητό του και άκουσε τις πρώτες αποδοκιμασίες από τον κόσμο που ήταν μπροστά στο συμβάν.

Η ένταση εκτονώθηκε, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί έπειτα από τα πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας και την μη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, όπως ανέφεραν στον Ιβάν Σαββίδη οι οπαδοί.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου