ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

«Κοιτάει» και Πέτροβιτς ο Ολυμπιακός

«Κοιτάει» και Πέτροβιτς ο Ολυμπιακός

30/08/2014
 
 Μπορεί στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή να βρίσκεται ο Πάπε Ντιόπ σε πρώτο πλάνο, ωστόσο οι Τούρκοι πρόσθεσαν στην «ερυθρόλευκη» λίστα και τον Ράντοσλαβ Πέτροβιτς της Γκεντσλερμπιρλιγκί.

«Κοιτάει» και Πέτροβιτς ο Ολυμπιακός
Λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αμυντικού χαφ, με τον Πάπε Ντιόπ της Λεβάντε να είναι πρώτος στη λίστα.
Ωστόσο, τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν και άλλες δύο περιπτώσεις. Ο πρώτος είναι ο Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς της Ίντερ και ο δεύτερος είναι ο Ράντοσλαβ Πέτροβιτς της Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Όσον αφορά την πρώτη περίπτωση, ο Κουζμάνοβιτς δεν θέλει να αποχωρήσει από τους «νερατζούρι», έχοντας απορρίψει ήδη αυτό το καλοκαίρι προτάσεις από Ισπανία, Γερμανία και Αγγλία.

Από την άλλη, υπόθεση «Πέτροβιτς» φαίνεται πιο προσιτή… Ο 25χρονος πανύψηλος (1,93μ.) αμυντικός χαφ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Γκεντσλερμπιρλιγκί, από την οποία αποκτήθηκε πρόσφατα και ο Τζίμι Ντουρμάζ, με την τουρκική ομάδα να είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με μία πρόταση ύψους ενός εκατ. ευρώ.

Την περσινή σεζόν, ο Πέτροβιτς είχε 21 συμμετοχές στο τουρκικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας και δύο τέρματα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου