ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Προσεξτε απο που ενημερωνεστε,ακομα και απο...Ολυμπιακαρες...!

 Προσεξτε απο που ενημερωνεστε,ακομα και απο...Ολυμπιακαρες...!

28/08/2014

Ποσε φορες με εχετε δει να γραφω και να κραζω τους αντι Ολυμπιακους αλλα και τους δηθεν Ολυμπιακαρες που δηθεν κοπτονται για τον Ολυμπιακο, αλλα ο μονος προπληρωμενος και καλα μαλιστα σκοπος τους ειναι να βαζουν διληματα στο μυαλο του κοσμου του Ολυμπιακου και να κανουν τα ξεκαθαρα...δυσδιακριτα και θολα.

Ετσι ακριβως ειναι φιλοι μου παει πια ο καιρος που υπηρχε μονο ο sport fm καιι ο ALEX WEB RADIO το 2008,τωρα και η κουτση Μαρια εχει blog η σελιδα στο facebook και το παιζει δημοσιογραφος η αρθρογραφος...καθε αλλο μαλιστα απλα ειναι αρθροκαφροι.

Ακομα και οι δημοσιογραφοι το κανουν αυτο στηνουν blog και με ψευδωνυμο ποσταρουν και γραφουν τα χειροτερα κατα παραγγελιαν και επιθυμιαν και με το αζημιωτο.

Ευτυχως υπαρχουν και καθαρες Ολυμπιακες πενες οπως το olympiakos24,γιατι υπαρχουν και βρωμικες,και μιλαω παντα για ερυθρολευκους δημοσιοκαφρους.

Τα ματια σας 14 και παντα διπλα στην ομαδα...

 Ιδου και το αρθρο του olympiakos24...

ΟΙ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΑ...ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ

ΟΙ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΑ... ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ!
Πρώτες... παρουσιάσεις τέτοιων χυδαίων ΜΜΕ, το anti-news του Βασίλη Ζήση και το courdistoportokali του Βασίλη Μπόνιου! Χρηματοδοτούμενοι και οι δυο (με ελάχιστο χαρτζιλίκι, μη φανταστείτε τίποτα άλλο) από τον Μελισσανίδη!
Στο anti-news μάλιστα τόσο ο Ζήσης όσο και ο υιός τους καταφέρνουν να εξευτελίζουν με αυτά που κάνουν και όσους τους εμπιστεύονται (ακόμα) από το πρωθυπουργικό περιβάλλον!
Το παίζουν και ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ και κόπτονται για το καλό της ομάδας την ίδια στιγμή που κάνουν πόλεμο χυδαίο στην ομάδα μας με δημοσιεύματα υπαγορευμένα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη! Όλα για το μεροκαματάκι τους και για να παίρνουν ΚΟΚ, που είναι το αγαπημένο τους γλυκάκι...
Τα ίδια και ο Βασίλης Μπόνιος. Αυτός έχει μανία με το γλυκό κοκ ακόμα πιο παλιά! Τους ενώνει η αγάπη για τη λευκή κρέμα του παραδοσιακού αυτού γλυκού αλλά και οι υπαγορεύσεις δια τηλεφώνου από τον μεγιστάνα του τζάμπα, τον γατούλη που παίρνει και υπαγορεύει ότι του έρχεται στο κεφάλι.
Και οι μεν και οι δε μάλλον δεν ξέρουν ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν μπερδεύεται από τα χυδαιογραφήματα και τα ασύστολα ψεύδη τους... Ας συνεχίσουν να παίρνουν τα ψιλά που τους δίνει ο άρχοντας του τσάμπα, γιατί αν περιμένουν και από αλλού χαρτζιλίκι δεν θα το πάρουν! Και μετά πως θα πάρουν το αγαπημένο τους γλυκάκι, το ΚΟΚ;
ΥΓ.: Πολύ ΚΟΚ όμως...
ΥΓ.2: Καλό το μεροκαματάκι αλλά τα μπουγέλα στο Κολωνάκι επιστρέφουν...
ΥΓ.3: Θα επανέλθουμε σύντομα

 Πηγη:http://www.olympiacos24.gr

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου