ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Eπεσε η αυλαια της 1ης αγωνιστικης, Πανιώνιος - Εργοτέλης 2-1 (video)

Eπεσε η αυλαια της 1ης αγωνιστικης, Πανιώνιος - Εργοτέλης 2-1 (video)


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Super League o Πανιώνιος, ο οποίος έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Απόστολο Γιάννου, επιβλήθηκε του Εργοτέλη με 2-1.
Τι κι αν είναι μία εντελώς νέα ομάδα με πολλά και γνωστά προβλήματα; Ο Πανιώνιος βρήκε τον τρόπο να σκορπίσει χαμόγελα στην πλατεία στην πρεμιέρα του στη Super League. Έχοντας έναν... παλιό ως μεγάλο πρωταγωνιστή, τον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ, επιβλήθηκε του Εργοτέλη με 2-1.
Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν κατά διαστήματα καλή εικόνα, αλλά έδειξαν και τρανταχτές αδυναμίες. Ωστόσο, οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν. Δημιούργησαν ευκαιρίες, είχαν τη δυνατότητα να φύγουν ακόμη και με τη νίκη από τη Νέα Σμύρνη, αλλά τους έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Πάνος, Κ. Γκέζος, Παντίδος, Τασουλής, Μητρόπουλος, Σιώπης, Μπούζας (59' Ιμπαγάσα), Μπουμάλ, Μασούρας (63' Φούντας), Γιάννου (88' Γκίνη)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Φεράντο): Τσέρνι, Ρέντζας, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Πίτσος, Γιουσούφ (82' Παμλίδης), Κοζορώνης, Λυκογιάννης, Στράους (46' Καζναφέρης) Χαντί, Χαλκιαδάκης (61' Άλαν)
Γκολ: 14' και  85' Γιάννου / 16' Μέγι
Κίτρινες κάρτες: 93' Τασουλής, 94' Γιαννακόπουλος / 3' Λυκογιάννης, 19' Γιοβάνοβιτς

Καθάρισαν Γιάννου και Γιαννακόπουλος

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο Πανιώνιος κυριάρχησε ολοκληρωτικά. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο συνδυασμούς και άνοιξαν γρήγορα το σκορ. Στο 15' ο Πάνος έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά, γύρισε στον Γιάννου κι εκείνος τελείωσε υποδειγματικά τη φάση για το 1-0.
Ωστόσο, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Εργοτέλης βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Από εκτέλεση κόρνερ του Κοζορώνη ο Μέγι πήδηξε ψηλότερα όλων και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Πολύ κακή η αντίδραση συνολικά της άμυνας του Πανιωνίου με τους παίκτες του να μην πηδάνε για την κεφαλιά.
Οι γηπεδούχοι πάγωσαν προς στιγμή, αλλά άμεσα βρήκαν ξανά τα πατήματά τους. Στο 25' και στο 31' ο Μητρόπουλος απείλησε με σουτ, ενώ στο 35' ο Σιώπης έκανε εξαιρετική ενέργεια και με λόμπα επιχείρησε να νικήσει τον Τσέρνι στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. Ενδιάμεσα είχαν μία καλή στιγμή και οι φιλοξενούμενοι με τον Γκέζο να "κολλάει", τον Χαλκιαδάκη να σουτάρει προς το κέντρο της εστίας και τον Γιαννακόπουλο να μπλοκάρει. Η πίεση συνεχίστηκε όπως και τα σουτ εκτός περιοχής από τον Πανιώνιο, ο οποίος άγγιξε το 2-1 στο 44' όταν το σουτ του Μπούζα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσέρνι.

  Εντυπωσιακά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν καλές ευκαιρίες. Αρχικά οι Κρητικοί στο 51' άγγιξαν το γκολ με τον Γιαννακόπουλο να κάνει πολύ καλή επέμβαση σε κεφαλιά του Καζναφέρη και τρία λεπτά μετά ο Τσέρνι να δείχνει την ποιότητά του μπλοκάροντας σουτ του Γιάννου από κοντά. Από μία καλή στιγμή και αργότερα με τον Πανιώνιο να χάνει ευκαιρία στο 66' με τον Φούντα και τον Λυκογιάννη να απαντά δύο λεπτά μετά.
Η κάκιστη αντίδραση του Πανιωνίου στα στημένα συνεχίστηκε, αφού μετά τη φάση που δέχτηκε στο 68' ο Εργοτέλης απείλησε και πάλι στο 70', όταν ο Γιάννου πραγματοποίησε άλλη μία καλή επέμβαση αποκρούοντας την κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς. Οι "κυανέρυθροι" είχαν την μπάλα στην κατοχή τους, προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, αλλά οι φάσεις έρχονταν για τους φιλοξενούμενους. Στο 80' ο Γιαννακόπουλος έκανε άλλη μία πολύ καλή επέμβαση σε κεφαλιά του Άλαν.
Όλα έδειχνα πως αν μία ομάδα σκόραρε ως το τέλος της αναμέτρησης αυτή θα ήταν ο Εργοτέλης, ο οποίος έκανε πιο "καθαρές" ευκαιρίες. Ωστόσο, στο 86' ο Γιάννου νίκησε δύο κεντρικούς αμυντικούς, πετάχτηκε πρώτος στην μπάλα και με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.


1η αγ.: Πανιώνιος-Εργοτέλης 2-1 (GOALS) από greeksuperleague


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου