ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Απομένει το «Ο.Κ.» του Ολυμπιακού

Απομένει το «Ο.Κ.» του Ολυμπιακού

29/08/2014
 
 Προπονήσεις με τον Πανιώνιο έχουν ξεκινήσει ήδη ο Δημήτρης Κολοβός και ο Τάσος Αυλωνίτης, με τους παίκτες και τους Νεοσμυρνιώτες να αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Απομένει το «Ο.Κ.» του Ολυμπιακού
Στον Πανιώνιο θα συνεχίσουν την καριέρα τους ο Δημήτρης Κολοβός και ο Τάσος Αυλωνίτης, οι οποίοι αναμένεται να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Πλέον εκείνο που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί από τους Πειραιώτες ο δανεισμός των δύο παιδιών, με τους οποίους οι «κυανέρυθροι» ενισχύεται ακόμη περισσότερο.
Όπως γράφει η SportDay, οι δύο Έλληνες άσοι έχουν κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου, δείγμα του ότι περιμένουν και αυτοί με τη σειρά τους να τελειώσει και τυπικά το θέμα τους.

Εν τω μεταξύ, ο Πανιώνιος είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει και στην απόκτηση του Μανώλη Καλογεράκη, ο οποίος δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες. Εφόσον ο 22χρονος τερματοφύλακας υπογράψει, την επόμενη κιόλας στιγμή θα παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα ο Δημήτρης Πολίτης.

Σε ό,τι αφορά τη θέση του σέντερ φορ, ο κ. Τερεζόπουλος και οι συνεργάτες του εξακολουθούν να παρακολουθούν υποψήφιους στόχους.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου