ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Στόχος η «άνοδος» του Μήτρογλου

Στόχος η «άνοδος» του Μήτρογλου

09/09/2014
 
 Αγωνιστικό ρυθμό χρειάζεται ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ εν όψει της πρεμιέρας του Champions League. Τι λέει ο Μίτσελ στον διεθνή φορ.

Στόχος η «άνοδος» του Μήτρογλου
Στις προπονήσεις επέστρεψαν από χθες οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με τους Έλληνες διεθνείς να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα.

Αυτές τις μέρες το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην αγωνιστική… ανάταση του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος στο προχθεσινό ματς της Εθνικής με τη Ρουμανία έδειξε ότι χρειάζεται ρυθμό.
Ο διεθνής επιθετικός δεν έχει παίξει σε επίσημο αγώνα όλο το καλοκαίρι, αν και συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Φούλαμ, και ο Μίτσελ σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει στο προσεχές παιχνίδι με τον ΟΦΗ, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο «πιστολέρο» αποτελεί ένα από στοιχήματα του Ισπανού προπονητή, αν και στη διάθεσή του υπάρχουν ο έτοιμος Διαμαντάκος και ο Χόρχε Μπενίτες που επίσης θέλει χρόνο.

Από τη στιγμή που επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο 51χρονος τεχνικός έχει αρκετά τετ-α-τετ με τον Μήτρογλου, ο οποίος χρειάζεται να παίξει σε κάποια ματς για να αποκτήσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση.

Παράλληλα, ο Γιάννη Μανιάτης, που αυτή τη στιγμή είναι 50-50 να παίξει στον αγώνα με την Ατλέτικο, έχει ξεκινήσει τρέξιμο και, μάλιστα, μίλησε στο περιθώριο του αγώνα της Εθνικής στο Καραϊσκάκη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου