ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Φασούλας αντί Βασιλακόπουλου

Φασούλας αντί Βασιλακόπουλου

11/09/2014
 
Ο Παναγιώτης Φασούλας θέλει να δραστηριοποιηθεί στο χώρο του αθλητισμού και σκέφτεται σοβαρά να αναλάβει τα ηνία του ελληνικού μπάσκετ, με τη σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του, τι σχέδια έχει και τι θα ισχύει με την παραμονή Κατσικάρη και τον Παναγιώτης Γιαννάκη.
 

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες, καθώς στο μυαλό του Παναγιώτη Φασούλα έχει "μπολιαστεί" η ιδέα να προσφέρει από διοικητικό πόστο στο ελληνικό μπάσκετ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος κοιτάζει με θετικό μάτι την περίπτωση ανάμιξης του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή με την ΕΟΚ και σε βάθος χρόνου το ενδεχόμενο να χριστεί νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Ο Φασούλας ήταν κοντά στην αποστολή της Εθνικής ομάδας πριν από το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας και οι συζητήσεις περιστρέφονταν γύρω από το μέλλον του αθλήματος.


Ο 51χρονος πρωταθλητής Ευρώπης του 1987 θεωρείται ιδανική λύση για τη διάδοχη κατάσταση στην ΕΟΚ, καθώς γνωρίζει από διοίκηση (δήμαρχος Πειραιά), ενώ χαίρει σεβασμού τόσο από τους ανθρώπους του μπάσκετ όσο και από τους φιλάθλους. Θα είναι ακόμη μία επιστροφή, μετά από την επαναδραστηριοποίηση του Νίκου Γκάλη στα κοινά του Άρη.
O Γιώργος Βασιλακόπουλος, βεβαίως, δεν θα αποχωρήσει από την ομοσπονδία και θα έχει συμβουλευτικό ρόλο δίπλα στον Παναγιώτη Φασούλα, υποστήριξη την οποία θα χρειαστεί τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο.
Οι αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί ακόμη, όμως, θεωρείται σίγουρη η συμμετοχή του σε κάποιο πόστο της ελληνικής ομοσπονδίας. Η ΕΟΚ καλείται να λύσει άμεσα το θέμα του Φώτη Κατσικάρη, το οποίο δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται και ας θέλουν δύο πλευρές να συνεχίσουν την συνεργασία τους.
Ο Φασούλας εκτιμά ιδιαιτέρως τις ικανότητες του coach της Εθνικής, όμως, έχει και απεριόριστη εμπιστοσύνη στον φίλο του, Παναγιώτη Γιαννάκη. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι δύο άνδρες θα συνεργαστούν (Φασούλας-Γιαννάκης) σε περίπτωση που επαληθευτεί το ρεπορτάζ.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, πάντως, σε συζητήσεις που κάνει στην Ισπανία, δείχνει "σκασμένος", καθώς θεωρεί ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να προχωρήσει κι άλλο στη διοργάνωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι μειώνει την προσπάθεια του Κατσικάρη και των παικτών της ελληνικής ομάδας. Ωστόσο θεωρεί ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα μπορούσε να προκριθεί κόντρα στη Σερβία.


 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου