ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Στο βάθρο 14 Έλληνες αθλητές


Στο βάθρο 14 Έλληνες αθλητές

12/09/2014
 
 Ελπιδοφόρα παρουσία για την Εθνική ομάδα kickboxing στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της WAKO στην Ιταλία, με 14 μετάλλια για την ελληνική αποστολή! Την Κυριακή πέφτει η αυλαία.

Στο βάθρο 14 Έλληνες αθλητές!
Εντυπωσιάζει η Εθνική ομάδα kickboxing (κατηγορίες παίδων-εφήβων-νέων) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της WAKO, το οποίο διεξάγεται στο Ρίμινι της Ιταλίας. 14 ταλαντούχοι αθλητές και αθλήτριες της αποστολής έχουν εξασφαλίσει μια θέση στο βάθρο.

Συγκεκριμένα η Βατίστα Σαββίνα, ο Ζάγαρης Μανώλης, ο Ζώτος Στέφανος, η Καρατσάλου-Λεγάκη Σοφία, ο Κωτσαρίνης Μιχάλης, ο Λυρίτης Ιωάννης, η Νικολούζου Νικολέτα, ο Νομικός Νίκος, η Παγιαννίδου Θεοδώρα, ο Παπασαραφιανός Χρήστος, η Στρατούδη Δανάη, ο Ταμπακάκης Γεώργιος, και ο Τσοχαταρίδης Παναγιώτης.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με 70 χώρες και 2.000 αθλητές να δίνουν το «παρών» στη μεγαλύτερη αθλητική συνάντηση του ερασιτεχνικού kickboxing υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας WAKO, η οποία βρίσκεται μπροστά από την αναγνώριση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Η διοργάνωση ρίχνει αυλαία την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου