ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ελαμπντελαουί :"Όποιος μας υποτιμήσει, θα το πληρώσει ακριβά"

Ελαμπντελαουί :"Όποιος μας υποτιμήσει, θα το πληρώσει ακριβά"

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έστειλε "μήνυμα" σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.
"Μήνυμα" σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους πως, αν υποτιμήσουν τον Ολυμπιακό, θα έχουν πρόβλημα στον 1ο όμιλο του Champions League, έστειλε με δηλώσεις του στο νορβηγικό κανάλι "TV2" ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.


"Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και γνωστός σε όλη την Ευρώπη με σταθερή παρουσία στο Champions League. Έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε αυτήν τη διοργάνωση που είναι όνειρο για κάθε παίκτη και ταυτόχρονα να κατακτήσω τίτλους. Είχα προτάσεις από ομάδες της Μπουντεσλίγκα, όμως όταν σε καλεί ένα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός, νομίζω ότι δεν το σκέφτεσαι δεύτερη φορά", τόνισε αρχικά ο Νορβηγός δεξιός μπακ-χαφ της ομάδας του Πειραιά.

"Η κλήρωση στο Champions League με Ατλέτικο, Γιουβέντους και Μάλμε δεν είναι εύκολη, όμως ο στόχος μας είναι η πρόκριση. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Όποιος μας υποτιμήσει, θα το πληρώσει ακριβά".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου