ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Με μικροπροβλήματα η τελευταία προπόνηση, Στα θετικά η επιστροφή του Σιόβα

Με μικροπροβλήματα η τελευταία προπόνηση, Στα θετικά η επιστροφή του Σιόβα

12/09/2014
 
 Πολλά μικροπροβλήματα επιφύλασσε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, με την ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων» εν όψει ΟΦΗ να παραμένει ερωτηματικό. Στα θετικά η επιστροφή του Δημήτρη Σιόβα μετά από καιρό!

Με Σιόβα και… θέματα

Αρκετά θέματα για τον Μίτσελ προ του αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ενάντια στον ΟΦΗ, καθώς μπορεί ο Δημήτρης Σιόβας να 'δωσε κανονικά το «παρών», ωστόσο το απουσιολόγιο είναι... γεμάτο!

Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής στόπερ, που προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη, κρίνεται ετοιμοπόλεμος έπειτα από πολύ καιρό. Ωστόσο παραμένει... μυστήριο το αν θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς, δεδομένης της μεγάλης απουσίας του απ' τα γήπεδα.

Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Ιμπραίμ Αφελάι που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ολλανδίας.

Μόνος του προπονήθηκε ο Γιάννης Μανιάτης -όπως και οι Μπουχαλάκης, Ντοσεβί (λόγω αποφόρτισης)- ο οποίος κάνει... αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Θέμα» προέκυψε με τον Μποτία, λόγω μικροενοχλήσεων στο ορθό μηριαίο δεξιά. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Παρασκευή, όπου και θα κριθεί κατά πόσο θα παίξει απέναντι στους Κρητικούς ή θα προφυλαχθεί ενόψει... σεντονιού! Αν γίνει το δεύτερο σενάριο, τότε ο Αυλωνίτης είναι πολύ πιθανό να πάρει φανέλα βασικού με τον ΟΦΗ.

Στο απουσιολόγιο του Μίτσελ είναι και ο Ντελβίν Εντινγκά, ο οποίος λείπει λόγω των υποχρεώσεων που έχει με την εθνική του Κονγκό και αναμένεται την Παρασκευή να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της ομάδας. Κάτι τα ταξίδια, κάτι ενδεχομένως η συμμετοχή του, κρίνει μάλλον απαγορευτική την παρουσία του στη Σούπερ Λίγκα...

Τελευταία προπόνηση πριν από το ματς του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για αύριο (Παρασκευή 11/09) στις 19:30 και αμέσως μετά θα γίνει γνωστή και η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου θα απαντηθούν και κάποια απ' τα υπάρχοντα «ερωτηματικά».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου