ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Super League:To pre game της 3ης αγωνιστικης

Super League:To pre game της 3ης αγωνιστικης
 13/09/2014
 Με την διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων ξεκινά σήμερα η τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ. Πιό συγκεκριμένα ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ, ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Νίκη Βόλου και η πρώτη της βαθμολογίας Βέροια αντιμετωπίζει την Κέρκυρα. Αλλαγή στις ώρες διεξαγωγής των παιχνιδιών σε σχέση με τις δύο πρώτες αγωνιστικές με τους φιλάθλούς να έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης όλων των παιχνιδιών χωρίς παράλληλη σύνδεση.


 Η απρόσμενα πρωτοπόρος Βέροια υποδέχεται την Κέρκυρα, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να θέλουν «τρίποντα» κόντρα σε ΟΦΗ και Νίκη Βόλου, αντίστοιχα, για να περάσουν εκείνοι στην κορυφή.

Η… πρώτη και οι «μεγάλοι»

Ψηλά και όσο αντέξει… Αυτό είναι το σύνθημα στις τάξεις της Βέροιας, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας και σήμερα υποδέχεται την Κέρκυρα με στόχο το «τρία στα τρία».

Οι Ημαθιώτες, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, έχουν καταφέρει να κλέψουν από νωρίς τις εντυπώσεις και η αγωνιστική τους εικόνα μεταφράζεται σε πολύτιμους πόντους, αφού προτεραιότητα για εκείνους αποτελεί η παραμονή στην κατηγορία.

Στραβοπάτημα της ομάδας του Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο περιμένουν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός.

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται στην άδεια (λόγω τιμωρίας) Τούμπα τη Νίκη Βόλου και πρόθεσή τους είναι να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς είχαν επικρατήσει με σκορ 4-0 στην έδρα του Πλατανιά.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες φιλοξενούν τον ΟΦΗ του Γκατούζο, θέλοντας να επιστρέψουν στις νίκες λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Champions League και το σπουδαίο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.


Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο (13/9)

16.00: Βέροια-Κέρκυρα (Novasports 2)

Διαιτητής: Mήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Γκάγκας (Λάρισας)
4ος: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

18.15: ΠΑΟΚ-Νίκη Βόλου (Novasports 1)
Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)
Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας), Πασχάλης (Ηπείρου)
4ος: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

20.30 Ολυμπιακός-ΟΦΗ (Novasports2)
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Ακρίβος (Αθηνών)
4ος: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Κυριακή (14/9)

16.00: Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης (Novasports 2)

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Βλάσσης (Λασιθίου)
4ος: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

18.15: Ατρόμητος-Παναιτωλικός (Novasports 2)
Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Απτόσογλου (Αθηνών)
4ος: Αμπάρκιολης (Καβάλας)

18.15: Λεβαδειακός-Πανθρακικός (Novasports 3)

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)
4ος: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

18.15: ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη (Novasports 4)
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Σταθόπουλος (Ηλείας), Μερκενίδης (Μακεδονίας)
4ος: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

20.30: Καλλονή-Παναθηναϊκός (Novasports 1)
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής)
4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Δευτέρα (15/9)

19.30: Εργοτέλης-Πλατανιάς (Novasports 1)

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Χαρίσης (Γρεβενών)
4ος: Στυλιαράς (Αιτωλ/νίας).

To προγραμμα του Σαββατου-Προφυλάσουν παίχτες οι Ευρωπαίοι

Βέροια – Κέρκυρα

Πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας (7.000) με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Κέρκυρα. Το παιχνίδι που θα διευθύνει ο Χρήστος Μήτσιος είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16:00 και θα μεταδωθεί απο το novasports2.
13/9 Ελλάδα, Superleague: Προφυλάσουν παίχτες οι ΕυρωπαίοιΜετά το νικηφόρο εντός έδρας ντεμπούτο της στη Super League (3-2 τη Skoda Ξάνθη) η Βέροια έδειξε «ανθεκτική» και μακριά από το σπίτι της, με την «βασίλισσα του Βορρά» να παίρνει τους τρεις πόντους σε μία από τις δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος με το 1-0 επί του ΟΦΗ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης το πέτυχε ο Καλτσάς στο 58′ ενώ το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αν αναλογιστεί κανείς πως οι φιλοξενούμενοι είχαν αφενός περισσότερες κλασικές ευκαιρίες και αφετέρου μπόρεσαν να βγάλουν εντελώς εκτός ρυθμού την ομάδα της Κρήτης.
Τρείς νέες προσθήκες στο ρόστερ της έκανε η ομάδα του Χόρχε Γκρανέρο καθώς μετά τους Βούκιτς και Μάντζεκ παιχτης της Βέροιας πρέπει να θεωρήται και ο Σωτήρης Μπαλάφας ωστόσο τα νέα αποκτήματα δεν θα πραγματοποιήσουν το ντεπούτο τους στην αποψινή αναμέτρηση καθώς βρίσκονται εκτός αποστολής. Χωρίς άλλες ουσιαστικές απουσίες θα παραταχθεί η ομάδα της Ημαθείας αφου και ο Μοχάμεντ Μπέν που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό βρίσκεται εντός της αποστολής.
Απουσίες: Βούκιτς (Ε, 0/0), Μάντζεκ (Ε, 0/0), Μπαλάφας (Μ, 0/0)
13/9 Ελλάδα, Superleague: Προφυλάσουν παίχτες οι ΕυρωπαίοιΕντυπωσιακό ήταν το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ξάνθη και Κέρκυρα παρότι δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα. Η Κέρκυρα έφτασε περισσότερες φορές κοντά στο να σκοράρει αλλά και η Ξάνθη είχε σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει ένα τέρμα κυρίως προς στο τέλος του αγώνα. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου εκμεταλεύθηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος δίνοντας ένα φιλικό με αντίπαλο την Παναχαϊκή μένοντας στο 0-0 ωστόσο ο τεχνικός των νησιωτών έβγαλε αρκετά συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παιχτών του.
Χωρίς απουσίες ταξίδεψε η αποστολή της Κέρκυρας την Παρασκευή με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ιουνίου να συμετέχουν κανονικά  καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας για τον αποψινό αγώνα.
Απουσίες: -

Εκτίμηση: Αμφίροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες σχεδόν ισοδύναμές. Η έδρα ενδέχεται να  παίξει το ρόλο της ωστόσο η ισοπαλία εξακολουθεί να είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα.

ΠΑΟΚ – Νίκη Βόλου

Την πρώτη του εντός έδρας νίκη αναζητά ο ΠΑΟΚ που το απόγευμα φιλοξενεί στο γήπεδο της Τούμπας (28.701) την Νίκη Βόλου. Η αναμέτρηση ξεκινά στις 18:15  και θα μεταδωθεί από το Novasports1. Διαιτητής έχει ορισθεί ο Γιώργος Κύζας με βοηθούς τους Σίπκα και Πασχάλη.
13/9 Ελλάδα, Superleague: Προφυλάσουν παίχτες οι ΕυρωπαίοιΓεμάτος αυτοπεποίθηση ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Πλατανιά στα Χανιά την δεύτερη αγωνιστική. Σκόρερ για τον Δικέφαλο οι Αθανασιάδης (39΄), Σαλπιγγίδης (52΄), Μακ (82΄) και Σκόνδρας (89΄).Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή κυκλοφορία μπάλας, πολύ καλό επιθετικό πλάνο με πλαγιοκοπήσεις και μπαλιές στην πλάτης της άμυνας των γηπεδούχων. Παρότι έχασαν τον Μαντούρο από το 28΄ λόγω τραυματισμού, δεν επηρεάστηκαν και δημιούργησαν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Πλατανιά. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Πλατανιάς έπαιξε με δέκα παίκτες από το 80΄ λόγω αποβολής του Τετέ.
Χωρίς τον ανέτοιμο Εγιάλ Γκολάσα θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι που εκτός του Ισραηλινού θα στερηθούν και των υπηρεσιών του τραυματία  Στέλιου Κίτσιου αλλά και του Μαντούρο που βρίσκεται ακόμα σε στάδιο αποθεραπειας. Θετική εξέλιξη είχε τελικά η υπόθεση του Κλάους Αθανασιάδη με τον διεθνή φορ να βάζει τελικώς την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προτάθηκε με αύξηση αποδοχών έως το 2018.
Απουσίες: Γκολάσα (Μ, 0/0), Μαντούρο (Μ, 2/0), Κίτσιου (Α, 1/0)
13/9 Ελλάδα, Superleague: Προφυλάσουν παίχτες οι ΕυρωπαίοιΔεύτερη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα εντός έδρας γνώρισε η ομάδα του Βόλου την προηγούμενη αγωνιστική από τον Ατρόμητο με 0-1 χωρίς να φανεί αντάξια των προσδοκιών των φίλων της σε καμία στιγμή του παιχνιιου δημιουργώντας έντονη ανυσυχία. Ο τεχνικός της Νίκης είχε την ευκαιρία να πειραματιστεί αρκετα στο φιλικό που έδωσε η ομάδα της Θεσσαλίας κατά την διάρκεια της διακοπής με αντίπαλο την Τορπέντο  ωστόσο ουτε εκεί  κατάφερε να δει την ομάδα του να αποσπά  θετικά σχόλια.
Επιπλέον στα υπάρχοντα αγωνιστικά προβλήματα ήρθαν να προστεθούν και οι απουσίες των Νικλητσιώτη και Τζiώρα που αποδυναμώνουν περαιτέρω την ομάδα του Γουιλιαμ Βλούτ ο οποίος ωστόσο δηλώνει αισιόδοξός για την συνέχεια θεωρώντας ότι η διακοπή έκανε καλό στην ομάδα του.
Απουσίες: Τζιώρας  (Ε, 0/0), Νικλητσιώτης (Μ, 2/0)

Εκτίμηση: Η ανωτερώτητα των γηπεδούχων είναι σαφής με τον άσσο να έχει τον πρώτο λόγο ωστόσο η χαμηλή απόδοση μας κάνει να ψάξουμε το under 2,5  αφου οι παίχτες του ΠΑΟΚ θα έχουν το μυαλό τους και στις Ευρωπαικές υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Τρίτη χρονικά αναμέτρηση είναι αυτή του γηπέδου Καραισκάκη (33.334) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ. Το παιχνίδι του Φαλήρου που θα ξεκινήσει στις 20: 30 και θα μεταδωθεί απο το novasports2 θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Ευθιμιάδη και Ακρίβο.
13/9 Ελλάδα, Superleague: Προφυλάσουν παίχτες οι ΕυρωπαίοιΑπώλειες βαθμών από την δεύτερη κιόλας αγωνιστική είχε ο Ολυμπιακός που έμεινε στο 1-1 στο Αγρίνιο. Οι Πειραιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 49΄με τον Κασάμι όμως στο 79΄οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες απο πλευράς των ερυθρόλευκων το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.
Με αρκετές αλλάγες αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Μιτσελ αφού θα προφυλαχθούν λόγω Ατλέτικο οι Μτοτία, Σιόβας και Εντινγκά που έμειναν εκτός αποστολής. Επίσης εκτός βρίσκεται και ο Γιάννης Μανιάτης ενώ σημαντική είναι η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου που βρίσκεται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού και λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής.
Απουσίες: Σιόβας (Α, 0/0), Μποτία (Α, 2/0), Μανιάτης (Μ, 1/0), Εντινγκά (Μ, 2/0)
13/9 Ελλάδα, Superleague: Προφυλάσουν παίχτες οι ΕυρωπαίοιΑπρόσμενη ήττα γνώρισε την περασμένη αγωνιστική η ομάδα της Κρήτης αφου ηττηθηκε εντός εδρας από την Βέροια. η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο βρισκόταν καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης εκτός ρυθμού χωρίς να καταφέρει να φοβήσει τους φιλοξενούμενους. Μοιραία στο 58΄δέχθηκε το μονάδικο τέρμα της αναμέτρησης καθώς ούτε μετά από αυτό το σοκ μπόρεσαν να αντιδράσουν.
Με σημαντικές απουσίες ταξίδεψε η αποστολή των Κρητικών αφού εκτός έμειναν οι Σίσιτς Μιλιάζες, Πετρόπουλος, Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης, Αρτόλα, Δαμιανάκης και Ράζακ με τους περισσότερους να ταλαιπωρούνται απο μικροτραυματισμούς.
Απουσίες: Σίσιτς (Ε, 0/0), Μιλιάζες (Α, 2/0), Πετρόπουλος (Ε,2/1), Δασκαλάκης (Τ, 0/0), Φραγκουλάκης (Α, 0/0), Αρτολα(Α, 1/0), Δαμιανάκης (Α, 0/0), Ραζακ (Α, 2/0)

Εκτίμηση: Οι απουσίες των φιλοξενουμένων είναι αρκετές και σημαντικές και λογικά θα επιρεάσουν την δομή  της ομάδας που δύσκολα θα αποφύγει το βαρύ σκορ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου