ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Τα «τεστ» του Μίτσελ

Τα «τεστ» του Μίτσελ

08/09/2014
 
 Στις προπονήσεις επιστρέψουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με την προσοχή να στρέφεται στην πρεμιέρα του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ποιους περιμένει ο Μίτσελ.

Τα «τεστ» του Μίτσελ

Μετά το διήμερο ρεπό στον Ολυμπιακό επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, όμως το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Μίτσελ περιμένει να επιστρέψουν στους Ρέντη οι διεθνείς, ενώ παράλληλα θα διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες που προέρχονται από τραυματισμού.


Ο Νταβίντ Φουστέρ έχει ξεκινήσει να προπονείται να κανονικά και πλέον απομένουν δέκα μέρες για να είναι απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Παράλληλα, ο προπονητής των Πειραιωτών θεωρεί σημαντικό και τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες έχει δουλέψει μόνος του και συνεχίζει την εντατική θεραπεία.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να προλάβει το πρώτο ματς για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι μοιρασμένες. Η παρουσία του αρχηγού θεωρείται σημαντική, αφού ο Μίτσελ έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει και με τρεις ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή.

Παράλληλα, η εμπειρία του είναι χρήσιμη για τέτοιου είδους αγώνες. Οι εναλλακτικές λύσεις είναι ο Μιλιβόγεβιτς που δείχνει πως θέλει χρόνο και ο Μπουχαλάκης.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου