ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Στον αγιασμό ο Δήμαρχος

Στον αγιασμό ο Δήμαρχος


Σε αγιασμό σχολείων του Πειραιά παρευρέθηκε ο κ. Γιάννης Μώραλης. Ο Δήμαρχος του Πειραιά, με
 αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θέλησε να βρεθεί κοντά στους μαθητές και να τους ευχηθεί να έχουν μια καλή χρονιά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Μώραλης πήγε στο 28ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αυτιστικών Πειραιά, αλλά και στο σχολείο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά:

«Αγαπητοί μαθητές, Με αφορμή τη σημερινή πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους εσάς, στους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας, να έχετε καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων σας. Επίσης, εύχομαι στους γονείς σας αλλά και στους δασκάλους σας υγεία και καλή δύναμη στην καθημερινή τους προσπάθεια».
«Η Παιδεία αποτελεί βασική προτεραιότητα για εμένα προσωπικά αλλά και για τη νέα Δημοτική Αρχή του Πειραιά. Στόχος μας είναι να είμαστε διαρκώς δίπλα σας, να βοηθούμε καθημερινά, στο πλαίσιο των περιορισμένων δυνατοτήτων μας, την εκπαιδευτική κοινότητα να κάνει σωστά και απρόσκοπτα το σημαντικό της έργο. Είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες αλλά και τα όποια προβλήματα προκύψουν. Μοναδικός σκοπός όλων μας είναι η δική σας πρόοδος και εκπλήρωση των ονείρων σας διότι τα όνειρά σας είναι η ελπίδα μας! Σας εύχομαι λοιπόν ολόψυχα να έχετε μια δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη γνώσεις, νέες εμπειρίες και πολλές επιτυχίες».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου