ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Σκέφτεται αλλαγές η UEFA στο Champions League

Σκέφτεται αλλαγές η UEFA στο Champions League



Η UEFA επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που την θέλουν να σκέφτεται αλλαγές όσον αφορά στην διαμόρφωση των groups δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων του Champions League.
Συγκεκριμένα, είναι πάρα πολύ πιθανό από τη νέα σεζόν (2015-2016) στο πρώτο group δυναμικότητας να είναι οι 8 πρωταθλητές από τις 8 πρώτες χώρες της κατάταξης ή οι 7 μαζί με τον κάτοχο του Champions League (αν αυτός δεν έχει πάρει το πρωτάθλημα σε μία από αυτές τις 8 χώρες).


Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως αν φέτος ίσχυε θα ήταν στο πρώτο group οι Ρεάλ, Ατλέτικο, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν, Μπενφίκα, Γιουβέντους, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Παρί Σεν-Ζερμέν.
Ογδοη είναι η Ουκρανία, έτσι με τον πρωταθλητή Ευρώπης να είναι διαφορετικός με τον πρωταθλητή Ισπανίας η Σαχτάρ θα έμενε εκτός πρώτου group, αν και πρωταθλήτρια της 8ης χώρας.
Θα ευνοούνταν πχ η Μάντσεστερ Σίτι που φέτος ήταν στο 2ο group, γενικότερα φυσικά οι αλλαγές θα είχαν να κάνουν με τα δύο πρώτα groups δυναμικότητας, θα είχαν ζημιά, Άγγλοι και Ισπανοί, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για Ιταλούς, φυσικά την Παρί Σεν-Ζερμέν ή την Ντόρτμουντ αν πάρει πρωτάθλημα και βέβαια πρωταθλητές σε Ρωσία, Ουκρανία ή και Ολλανδία στο μέλλον.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου