ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την Ατλέτικο,εμειναν πέντε χιλιάδες μαγικα χαρτακια (video)

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την Ατλέτικο,εμειναν πέντε χιλιάδες μαγικα χαρτακια (video)

10/09/2014


Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας μας ενόψει της πρεμιέρας των ομίλων του UEFA Champions League.


H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 1ης Αγωνιστικής του Champions League απέναντι στην ATLETICO DE MADRID που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Τρίτη 16/9/14 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων από το εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκεται έξω από την Θύρα 25 με ώρες λειτουργίας 10:00 – 18:00.

Επίσης εισιτήρια διατίθενται και μέσω Internet (www.olympiacos.org). Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, στις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων. (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00).
Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί ΜΟΝΟ μέχρι 2 εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 25€, 40€, 45€, 50€, 55€, 65€, 75€, 90€, 225€ (VIP) & 325€ (VVIP).
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).
Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.osfp.gr )
Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί (1) ένα εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού».
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. 

Eμειναν πέντε χιλιάδες μαγικα χαρτακια

Η διάθεση των εισιτηρίων μέσα από τα εκδοτήρια για το σημαντικό ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης (16/9, 21:45) ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης (9/9) και επικράτησε το αδιαχώρητο έξω από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Δείτε το σχετικό βίντεο. Πέντε χιλιάδες "μαγικά χαρτάκια" απέμειναν!
To μεγάλο ραντεβού με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρεμιέρα του φετινού Champions League, πλησιάζει! Τα πρώτα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 16ης Σεπτεμβρίου τέθηκαν προς διάθεση τη Δευτέρα (8/9) μέσω ίντερνετ για τις θύρες 02-10-11-12-14-15-16-17-18-20-22, αλλά την Τρίτη (9/9) ξεκίνησε η πώληση μέσα από τα εκδοτήρια του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", που βρίσκονται έξω από τις Θύρες 17 και 25 του φαληρικού γηπέδου.
Από νωρίς το πρωί, φίλαθλοι του Ολυμπιακού έσπευσαν στο Ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου για να εξασφαλίσουν ένα "μαγικό χαρτάκι".

Τα εκδοτήρια άνοιξαν στις 10:00 και όπως θα δείτε στο βίντεο του Olympiacos TV επικράτησε το αδιαχώρητο! Η δίψα του κόσμου είναι μεγάλη για αυτό το ματς και αποτυπώνεται από την πρώτη στιγμή στις ουρές που σχημάτισαν έξω από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά. Όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, έχουν απομείνει μόλις πέντε χιλιάδες εισιτήρια για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ισπανίας!

Δείτε το βίντεο του Olympiacos TV:


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου