ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

SUPER LEAGUE ΣΑΒΒΑΤΟ 27/11/10 (videos)

Η πυκνή ομίχλη στο γήπεδο των Σερρών ήταν ο λόγος που οδήγησε σε οριστική διακοπή την αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Άρης, για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, κι ενώ οι γηπεδούχοι ήταν 1-0 μπροστά στο σκορ.


Στο Ηράκλειο ο Εργοτέλης επικράτησε 2-1 της Λάρισας, ενώ στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0.

Σάββατο 27/11

Εργοτέλης-Λάρισα 2-1

Όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε για την άκομψη ενέργειά του όταν βγήκε αλλαγή κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά με μία μεστή εμφάνιση, ο Λεάλ οδήγησε τον Εργοτέλη στη νίκη με σκορ 2-1 επί της Λάρισας, δίνοντας στους Κρητικούς σημαντική βαθμολογική ανάσα.


Πανσερραϊκός-Άρης (1-0, διακοπή)

Το ματς του Πανσερραϊκού με τον Άρη στις Σέρρες διεκόπη στο 54΄από τον διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Τριτσώνη, καθώς η ορατότητα στο γήπεδο ήταν τόσο περιορισμένη που ήταν αδύνατο να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μέχρι εκείνο το σημείο προηγούνταν οι γηπεδούχοι 1-0, με ένα ασύλληπτο σουτ του Σουμπίνιο στο 40’. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, το ματς θα συνεχιστεί από το ίδιο λεπτό (53’) την ίδια ώρα αύριο (17:15)



ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0

Αυτός που χτίστηκε με πέντε (πλέον) γκολ απέναντί του… Αυτός που παρέμεινε αναλλοίωτος στις κατηγορίες του «τελειωμένου»… Αυτός που ζωντάνεψε απόψε στο ΟΑΚΑ και έδωσε στην ΑΕΚ μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού (1-0)! Ο Ίσμαελ Μπλάνκο έκανε αυτό για το οποίο κέρδισε τον τίτλο του «Ζορό» και άφησε το σημάδι του σε ένα ακόμα ντέρμπι! 'Άξιοι της μοίρας τους οι "ερυθρόλευκοι", που δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν ούτε την υπεροχή τους, ούτε πέναλτι με τον Ντουντού.



Κυριακή 28/11

Αστέρας Τρίπολης-SKODA Ξάνθη (15:00)

Τέλος στη… φιλοξενία! Μετά από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες (εκ των οποίων δύο με ήττα), ο Αστέρας δεν έχει περιθώρια να κάνει κι άλλον αντίπαλο να νιώσει… σαν στο σπίτι του στην Τρίπολη. Πόσω μάλλον αντίπαλο (σαν την Ξάνθη) που έχει «πάρει τα πάνω του» και με νίκη (την πρώτη εκτός έδρας) θα τον «τσακώσει» στη βαθμολογία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης


Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα (15:00, NovaSports 3)

«Μικροί» σου λέει μετά… Αφού έχουν στείλει «στον κουβά» όσους έχουν τολμήσει να τους κοντράρουν (αήττητοι από το παιχνίδι με τον συνονόματο στο «Καραϊσκάκη» οι γηπεδούχοι, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι), οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος ήρθε η ώρα να συγκρουστούν και μεταξύ τους στο Πανθεσσαλικό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Δημόπουλος (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό


Πανιώνιος-Ηρακλής (15:00, NovaSports 2)

Σαν να σαλεύει, σαν να σαλεύει… Ο Πανιώνιος έδειξε σημαδια ζωής στο «Άλκαζαρ», έκλεισε -στην κυριολεξία- το σπίτι της Λάρισας, ωστόσο χρειάζεται νίκες και στο δικό του για να ξεφύγει από τον πάτο. Από ‘κει που απέχει αρκετά ο Ηρακλής, ο οποίος θα προσπαθήσει να μετατρέψει σε παρένθεση την ήττα από τον Παναθηναϊκό (μέχρι τότε μετρούσε πέντε αγωνιστικές αήττητος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Ν. Σμύρνης


ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (17:15, NovaSports 2)

Σαν να μην πήγε Πειραιά! Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τούμπα και μαζί θέλει να επιστρέψει και στο νικηφόρο σερί (τέσσερα ματς) που έτρεχε πριν κατέβει στο «Καραϊσκάκη». Εμπόδιο θα προσπαθήσει να του σταθεί ο Ατρόμητος, που έφυγε γελαστός από την τελευταία του έξοδο (Ν. Σμύρνη), ωστόσο εκείνη ήταν και η μοναδική νίκη του στα τελευταία επτά παιχνίδια.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Αργυρός (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα


Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (19:30, NovaSports 2)

Κι αν του (έχει) κάτσει; Με την ελπίδα ο Ολυμπιακός να έχει υποστεί απώλειες στο ντέρμπι και να του… κάνει χώρο στην κορυφή, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Κέρκυρα. Εκεί όπου θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον οριστικό αποκλεισμό από την Ευρώπη και συνεχίζοντας στο… τέμπο της τελευταίας αγωνιστικής (ανατροπή με Ηρακλή), να πετύχει την πρώτη νίκη στην εποχή Φερέιρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Καρσιώτης (Κορινθίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας


Η επόμενη αγωνιστική (13η)

Σάββατο 4/12

Ηρακλής-Εργοτέλης (17:15)
Πανιώνιος-Κέρκυρα (17:15)
Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός (19:30)

Κυριακή 5/12

SKODA Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου (15:00)
Ατρόμητος-ΑΕΚ (15:00)
Άρης-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
Λάρισα-ΠΑΟΚ (17:15)
Καβάλα-Ολυμπιακός (19:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου