ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Μόνχε: «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο!»

Μόνχε: «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο!»

6/11/2011
ΜΟΝΧΕΟ Βιθέντε Μόνχε ήταν καλεσμένος στην «Αθλητική Κυριακή», και μίλησε για τον ποιοτικό Ολυμπιακό που έχει τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα”!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιθέντε Μόνχε:
Για το δυνατό σημείο του φετινού Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός υπερέχει τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο, ενώ δουλεύουμε αρκετά. Νομίζω ότι η δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό είναι πολύ καλή. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα και θα είναι δύσκολος αντίπαλος, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει φόβος γι' αυτό το ματς».
Για τον τρόπο παιχνιδιού που του αρέσει: «Σίγουρα μου αρέσει πολύ να σκοράρω. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα. Μου αρέσει επίσης πάρα πολύ να βοηθώ και στον δημιουργικό τομέα και να είμαι σημαντικός για τους συμπαίκτες μου».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Έζησα πολύ όμορφες στιγμές με τον Ολυμπιακό Βόλου, Είναι κρίμα που δεν ολοκληρώσαμε ό,τι είχαμε πετύχει, αφού είχαμε φτιάξει ένα πολύ δυνατό και συγκροτημένο σύνολο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το περασμένο καλοκαίρι δεν ήξερα τι ακριβώς θα κάνω, αλλά τέλος καλό όλα καλά, αφού προέκυψε η μεταγραφή μου σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός».
Για τον ΟΦΗ και την τακτική του να παίζει με αντεπιθέσεις: “Είναι μία τακτική που φαίνεται ότι αποδίδει. Ο ΟΦΗ πέτυχε σημαντικά πράγματα, κατάφερε να πάρει έτσι το “Χ” στο Καραϊσκάκη. Πρέπει να συγχαρούμε μια ομάδα που πετυχαίνει αυτά τα πράγματα”
Για το αν η κρίση στην Αργεντινή επηρέασε και το ποδόσφαιρο και για το αν πρέπει να βοηθούν στην Ελλάδα οι ποδοσφαιριστές τους συνανθρώπους τους: “Ναι θυμάμαι πολύ έντονα εκείνες τις στιγμές και το ζούσαμε πολυ έντονα από την πλευρά μας. Το βλέπαμε πολύ έντονα κι αυτό στους αγωνιστικούς χώρους, αφού οι κερκίδες ήταν με λιγότερο κόσμο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο κόσμος δε δίνει τα χρήματα του για να πάρει κάτι πιο απαραίτητο.
Θα ήταν όμορφο να βοηθήσουμε κι εμείς για να βγάλουμε τον κόσμο από την κρίση»
Για την ευρωπαϊκή παρουσία του Θρύλου και το μέλον του στο Champions League: «Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια στη διοργάνωση, αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει περισσότερους βαθμούς, γιατί έχει να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολους αντιπάλους. Αλλά σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιητική η παρουσία της ομάδας.
Για τα εναπομείναντα ματς στον όμιλο, με Μαρσέιγ και Άρσεναλ: ¨Τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και ο προπονητής πρέπει να έχουμε την ψυχολογία να πάμε για να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να παρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση”

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου