ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Μέγα πλήγμα για τον Παναθηναϊκό

Μέγα πλήγμα για τον Παναθηναϊκό

Δυσαναπλήρωτο κενό στον Παναθηναϊκό αφήνουν πίσω τους οι Λάζαρος Βορεάδης και Στέλιος Κουκουλεκίδης, οι οποίοι κρέμασαν και επίσημα τη σφυρίχτρα τους. Προβληματισμένος ο Ομπράντοβιτς, ξεκίνησαν οι διεργασίες για να αναρτηθούν οι φανέλες τους στην οροφή του ΟΑΚΑ.
Τα σύννεφα πύκνωσαν πάνω από το κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο ουρανός σκοτείνιασε και οι σειρήνες άρχισαν να "ουρλιάζουν". Τα νέα ήταν άσχημα για τον Παναθηναϊκό.
Οι ρέφερι Λάζαρος Βορεάδης και Στέλιος Κουκουλεκίδης αποτελούν παρελθόν για τη ελληνική διαιτησία, αφού διεγράφησαν από τα μητρώα της ΟΔΚΕ. Φυσικά, δεν πρόκειται για κάποια τιμωρία, αφού στο ελληνικό μπάσκετ έχουν δει και οι τυφλοί (κατά τύχη πάντα υπέρ του Παναθηναϊκού), χωρίς ΠΟΤΕ κανείς να έχει τιμωρηθεί, αλλά εξαιτίας του κανονισμού της ΕΟΚ που δεν επιτρέπει σε κάποιον "γκρίζο" να σφυρίζει ελληνικό αγώνα αφότου περάσει το 50ό έτος της ηλικίας του. Οι Βορεάδης και Κουκουλεκίδης "πάτησαν" τα 50 και, πλέον, πρέπει να δώσουν σε άλλους τη σκυτάλη.

Οι δύο διαιτητές είχαν προσφύγει κατά το παρελθόν στα πολιτικά δικαστήρια προκειμένου να αλλάξει ο συγκεκριμένος όρος και να συνεχίσουν το... θεάρεστο έργο τους, όμως ευτυχώς για το ελληνικό μπάσκετ, "έφαγαν πόρτα".

Πλέον, ο προπονητής του "τριφυλλιού", Ζέλικο Ομπράντοβιτς, βρίσκεται σε απόγνωση, αφού βλέπει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει πια δύο από τα μεγαλύτερα "αστέρια" του "εξασφύριχτρου". Αν και υπάρχουν και άλλα "πουλέν" που έρχονται...

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου