ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκινάει τα ραντεβού με τους παίκτες ο Μαρινάκης

Ξεκινάει τα ραντεβού με τους παίκτες ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ξεκινήσει σύντομα τα ραντεβού με τους πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας, ώστε να τους εμψυχώσει και να φτιάξει... δυναμικό κλίμα ενόψει Champions League.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα ξεκινήσει σύντομα τα ραντεβού με τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σκοπός να τους εμψυχώσει, να τους τονώσει το ηθικό, να εκφράσει την εμπιστοσύνη του σε εκείνους, αλλά και να φτιάξει... δυναμικό κλίμα στις τάξεις των ερυθρολεύκων ενόψει της έναρξης του Champions League.

Κάτι παρόμοιο (αν θυμάστε) είχε κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στο ξεκίνημα του 2012, στην προσπάθεια της ομάδας να ανέβει και να διατηρηθεί στην κορυφή της Super League, όταν και είχε μείνει πίσω στην βαθμολογία από τον Παναθηναϊκό.  Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τότε είχε εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ύστερα από τετ-α-τετ συναντήσεις μαζί τους, οι ερυθρόλευκοι στη συνέχεια έφεραν θετικά αποτελέσματα και στο τέλος κατέκτησαν το Νταμπλ στην Ελλάδα.

Το πρωτάθλημα, βέβαια, ναι μεν παραμένει ο πρώτος στόχος των Πειραιωτών μέσα στην χρονιά, αλλά σκοπός και φιλοδοξία είναι και η διάκριση στο Champions League. Για αυτόν τον λόγο, λίγο πριν την έναρξη της κορυφαίας διασσυλογικής διοργάνωσης, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Σάλκε (18/9) στο Φάληρο, ο πρόεδρος θα έχει τετ-α-τετ συναντήσεις κυρίως με τους -λεγόμενους- βασικούς παίκτες της ομάδας.

Τόσο για να φτιάξει... δυναμικό και θετικό κλίμα στα αποδυτήρια, γεμάτο αυτοπεποίθηση, όσο και για να εκφράσει την στήριξη του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, συζητώντας τετ-α-τετ μαζί τους. Το πρώτο ραντεβού αναμένεται να πραγματοποιηθεί με τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου