ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Πάει για βασικός στα Γιάννινα ο Μήτρογλου

Πάει για βασικός στα Γιάννινα ο Μήτρογλου

Στα Γιάννινα αναμένεται να ντεμπουτάρει στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θέλει να ξεκουράσει τον Ραφίκ Τζεμπούρ ενόψει Σάλκε.
Είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός για την κορυφή της επίθεσης του διαθέτει δύο ικανότατους σέντερ-φορ, όπως τον Ραφίκ Τζεμπούρ και τον Κώστα Μήτρογλου. Στην προετοιμασία, μάλιστα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επιχείρησε κάποια στιγμή να τους δοκιμάσει ταυτόχρονα στην ενδεκάδα του (με τον Αλγερινό στα άκρα), αλλά το σχήμα δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα από αγωνιστικής πλευράς, οπότε ο Πορτογάλος τεχνικός το... άφησε.

Έτσι, λοιπόν, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αποφασίσει να έχει ως βασικό του σέντερ-φορ στην κορυφή της επίθεσης τον Ραφίκ Τζεμπούρ και τον Κώστα Μήτρογλου ως πρώτη εναλλακτική λύση.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Super League, βέβαια, ο Έλληνας σκόρερ έχει αγωνιστεί μόλις για οκτώ περίπου λεπτά, έχοντας μπει ως αλλαγή (82') στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Βέροια. Στο ματς του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στον Λεβαδειακό δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Ο 24χρονος σέντερ-φορ, όμως, αναμένεται να ντεμπουτάρει στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, σε επίσημο παιχνίδι για την φετινή σεζόν, στο ματς της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ (15/9) στα Γιάννινα.

Όχι μόνο γιατί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θέλει να δώσει την ευκαιρία στον Κώστα Μήτρογλου, αλλά και για να ξεκουράσει τον Ραφίκ Τζεμπούρ ενόψει της πρεμιέρας των Πειραιωτών στο Champions League κόντρα στη Σάλκε (18/9).


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου