ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Μεμονωμένα οι οπαδοί του Ολυμπιακού στα Γιάννενα

Μεμονωμένα οι οπαδοί του Ολυμπιακού στα Γιάννενα

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στα Γιάννενα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας αποφασίστηκε να παραχωρηθεί η Θύρα 7 στους "Ζωσιμάδες" για τους οπαδούς των ερυθρολεύκων με την υποσημείωση ότι δεν θα υπάρξουν οργανωμένες εκδρομές.
Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννενα στους "Ζωσιμάδες" για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (10/9) στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το ματς.
Παρόντες στην σύσκεψη ήταν ο υπεύθυνος ασφαλείας των Ηπειρωτών, Φώντας Βρόσγος, ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων, Γιώργος Ιωάννου, ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού, Κώστας Παναγόπουλος, ο παρατηρητής και ελεγκτής αγώνων, Δημήτρης Κώτσης, ο υπεύθυνος των "Ζωσιμάδων", Φίλλιπας Καρράς, ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης, Ανδρέας Παπιγκιώτης, ο αστυνομικός υποδιευθυντής Ιωαννίνων, Ηλίας Ντότης, ο υποδιευθυντής τμήματος Ιωαννίνων, Πέτρος Μοσχοφίδης, και ο διοικητής της Τροχαίας, κ. Πετσινός.

Όπως αποφασίστηκε από τους αρμόδιους φορείς, θα παραχωρηθεί η Θύρα 7 του γηπέδου για τις ανάγκες των οπαδών του Ολυμπιακού με την υποσημείωση ότι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να μεταβούν στους "Ζωσιμάδες" μεμονωμένα και όχι οργανωμένα. Παράλληλα θα μπορούν να πάρουν τις θέσεις τους στις κερκίδες δίχως όμως να φέρουν διακριτικά του Ολυμπιακού ή πανό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου