ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Μοδέστο: "Πρώτος στόχος το Πρωτάθλημα"

Μοδέστο: "Πρώτος στόχος το Πρωτάθλημα"

Ο Μοδέστο τόνισε πως πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι το Πρωτάθλημα. Παράλληλα, αναφέρθηκε τόσο στο ερχόμενο ματς κόντρα στον ΠΑΣ, όσο και στο παιχνίδι με την Σάλκε.
Στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, το οποίο έχε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, μίλησε ο Φρανσουά Μοδέστο. Ο Γάλλος τόνισε πως πρώτος στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στις δύο ερχόμενες αναμετρήσεις της ομάδας απέναντι σε ΠΑΣ και Σάλκε.
Επηρεάζει την ομάδα η διακοπή του πρωταθλήματος ή την ωφελεί;

"Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, καθώς όλες είχαν διακοπή και αυτή η παύση είναι ίδια για όλους. Εμείς είχαμε ποδοσφαιριστές που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες της χώρας τους και αυτό είναι καλό, γιατί κρατούν το ρυθμό, αλλά διαθέτουμε και μεγάλο ροστέρ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές."

Μπορεί το ρόστερ του Ολυμπιακού να ανταποκριθεί στο αυξημένο πρόγραμμα των επόμενων βδομάδων με παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ;

"Αυτή ακριβώς ήταν και η δύναμη μας τα τελευταία δύο χρόνια. Εχουμε πολλά σερί παιχνίδια, όπως άλλωστε και πέρσι, όπου δίναμε αγώνες για τρεις διοργανώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτή είναι η δύναμη μας, σε ένα βαρύ πρόγραμμα που σε 15 μέρες μπορούμε να δώσουμε και 5-6 παιχνίδια. Αυτή είναι η ευκαιρία να παίξουμε όλοι."

Δείχνεις να αισθάνεσαι καλά από την προετοιμασία, όπου έκανες καλά παιχνίδια και αυτό φαίνεται κιόλας από την επιλογή του προπονητή σου να σε χρησιμοποιεί βασικό στη θέση του αμυντικού χαφ.

"Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά γιατί έχω κάνει καλή προετοιμασία. Είχαμε σχεδόν δύο μήνες προετοιμασία και αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ.  Εγώ είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή μου. Με βοηθάει και το γεγονός ότι αγωνίζομαι σε πολλά παιχνίδια και να μη χάνω το ρυθμό μου. Το βασικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Γι αυτό είμαι εγώ εδώ, γι αυτό είναι και όλοι παίκτες στη διάθεση του κόουτς."

Εχεις κάποια εικόνα για τον ΠΑΣ Γιάννινα...

"Φυσικά και έχω εικόνα. Αυτή είναι το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό μπορεί να είναι και το γκολ της σεζόν. Επίσης πέρσι θυμάμαι πως νικήσαμε 4-0, αλλά δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ γιατί στο ημίχρονο ήμασταν 0-0. Αυτό σημαίνει πως είναι μία δύσκολη ομάδα. Τώρα θα την αντιμετωπίσομε την 3η αγωνιστική και δεν θα είναι εύκολο. Ολες οι ομάδες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό όταν παίζουν απέναντι στον Ολυμπιακό και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό."

Πόσο δύσκολο είναι για τους παίκτες στην πράξη να μείνουν συγκεντρωμένοι μόνο στην αγωνιστική υποχρέωση που ακολουθεί, καθώς λίγες μέρες μετά υπάρχει μία μεγάλη πρόκληση, ο αγώνα τους Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σάλκε.

"Ξέρουμε πως ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και φυσικά θα είμαστε συγκεντρωμένοι πρώτα γι αυτό το παιχνίδι και μετά από εκεί και πέρα, φυσικά και στόχος μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, θα έχουμε δύο ολόκληρες μέρες για να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τη Σάλκε. Ετσι πρέπει να σκεφτούμε."

Πέρσι πέτυχες γκολ απέναντι στην Αρσεναλ στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου του Τσάμπινς Λιγκ. Θα ήθελες να κάνεις... ποδαρικό στη διοργάνωση φέτος με ακόμα ένα γκολ;

"Είναι μια ιδιαίτερη αίσθηση για έναν ποδοσφαιριστή όταν πετυχαίνει γκολ. Πέρσι είχα την τύχη να σκοράρω και με την Ντόρτμουντ και με την Αρσεναλ. Όπως είπα και πριν, το βασικό είναι να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Αυτό μας ενδιαφέρει και ελπίζουμε την Τρίτη να έχουμε μία πολύ καλή παρουσία και να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου