ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Ζαρντίμ στηρίζει Ντιόγκο

Ο Ζαρντίμ στηρίζει Ντιόγκο

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε συνάντηση με τον Λουίς Ντιόγκο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να εκφράζει την εμπιστοσύνη του στον Βραζιλιάνο. Τον εμψύχωσε, τονίζοντας του πως θα πάρει ευκαιρίες.
Το ρόστερ του Ολυμπιακού διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές, αλλά να παίζουν όλοι δεν γίνεται. Χρειάζεται, λοιπόν, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να διαχειριστεί πράγματα και καταστάσεις στο Ρέντη, τόσο για να κρατήσει καλό το κλίμα στο Ρέντη, όσο και για να διατηρήσει σε καλό επίπεδο την ψυχολογία των παικτών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, λοιπόν, είχε συνάντηση με τον Λουίς Ντιόγκο, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να εκφράζει την εμπιστοσύνη του στον Βραζιλιάνο στράικερ. Ο 38χρονος τεχνικός τόνισε στον ποδοσφαιριστή του πως μπορεί να μην είναι βασικός, αλλά του επεσήμανε πως τον υπολογίζει ενόψει της συνέχειας. Του ζήτησε, όμως, να συνεχίσει να δουλεύει, ώστε όταν του ζητηθεί να αγωνιστεί να είναι πανέτοιμος για να αρπάξει την ευκαιρία.

Δεν τον υπολογίζει, πάντως, μόνο για την θέση του σέντερ-φορ τον Λουίς Ντιόγκο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Αν χρειαστεί θα τον τοποθετήσει και στα άκρα. Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο, σαφώς και θέλει να παίζει όσο περισσότερο γίνεται. Ας μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι του 2013 ολοκληρώνεται το πενταετές συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και θέλει να αποδείξει πως έχει θέση στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου