ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Το Σαββατοκύριακο έρχεται ο Πίνο

Το Σαββατοκύριακο έρχεται ο Πίνο

Ο Πάμπλο Πίνο δεν θα ταξιδέψει για την Ελλάδα την Παρασκευή (14/9) εξαιτίας ενός προβλήματος με την βίζα του. Αντίθετα η άφιξη του στη χώρα μας αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο (15-16/9).
Η είδηση της μεταγραφής του Κολομβιανού άσου Πάμπλο Πίνο βγήκε από ΜΜΕ της πατρίδας του, που χαρακτηριστικά αναφέρουν πως: "Ο 25χρονος έρχεται την Παρασκευή (14/9) στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές".

Από την πλευρά τους οι ερυθρόλευκοι επιβεβαιώνουν τις προφορικές επαφές με τον Πίνο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μιλούν για κλεισμένη μεταγραφή, ειδικά αυτή την περίοδο.

Μάλιστα ο Κολομβιανός άσος, δεν θα ταξιδέψει για την Ελλάδα την Παρασκευή (14/9), καθώς επικαλέστηκε ένα πρόβλημα με την βίζα του. Αντίθετα η άφιξη του στη χώρα μας αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο (15-16/9).

Το πότε θα έρθει δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, όμως δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί ακόμα και κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

Ο Πίνο βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία εδώ και εννέα μήνες, ενώ τον Ιούλιο είχε υπογράψει συμβόλαιο με τη Μερσίν αλλά γρήγορα έφυγε από εκεί καθώς δεν μπορούσε να προσαρμοστεί, ενώ είχε προβλήματα και με το τεχνικό επιτελείο της τουρκικής ομάδας



www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου